Ungdomsträning Enduro i Göteborg! Intresserad?

rgartman

Ny medlem
Ungdomsträning Enduro i Göteborg! Intresserad?
Hej,Vill med detta inlägg marknadsföra vår enduroträning och flagga för att vi har några lediga platser till höstens säsongsstart (18 aug).

Vi är CK Master, en av de större cykelklubbarna i landet och med bas i Skatås i Göteborg. Klubben erbjuder träning och tävling inom landsväg och mtb. Och inom mtb är vi en grupp som fokuserar på just enduro.I höst har vi möjlighet att ta in ett nytt gäng blivande enduro-fantaster. Lämplig ålder är ca 10-13 år (ingen strikt gräns). Det krävs inte några kunskaper eller färdigheter inom enduro - men grundkrav är att personen är bekväm med stigcykling i kuperad terräng.


Vi är en ideell idrottsförening och verksamheten bygger på engagemang från föräldrar och närstående. Vill du hänga med i skogen som ledare är det alltid välkommet. Samma grundkrav för dig som för ungdomarna - fixar du stigcykling så löser vi resten tillsammans.Du hittar mer om CK Masters ungdomsträning här.

Det är den ljusrosa gruppen som tar in nya medlemmar och du anmäler intresse via formulär. I formuläret, markera Enduro ;)Expectation management: det är begränsat med platser. Intresseanmälan betyder inte att ni har plats till hösten. Efter intresseanmälan återkommer vi via epost med kompletterande information. First come, first served.Välkomna!

Ledarna i endurogrupperna
 
Topp