Tävling: Stärk bandet mellan dig och din cykel, vinn Veloproof-registrering, lampa och hjälm

Datum:
08 april 2020 18:32

Du och din cykel hör ihop, det är mer än bara en pryl vilken som helst. Nu kör vi en tävling med Veloproof där vinstpotten är värd drygt 2000 kronor och består av hjälm, lampa samt 10 stycken Veloproof-registreringar som kopplar ihop dig och din kära cykel  med personnummer och ramnummer. Tävlingen pågår till och med 6 maj.

VeloproofEn cykel registrerad hos Veloproof märks med dekal, vilken förhoppningsvis gör den mindre stöldbegärlig.

Veloproof är ett svensk litet företag som startade efter att grundaren och vd:n Per Wickman fick sin kära pendlarcykel stulen:
– Min cykel blev stulen utanför kontoret. Jag kände då att det inte borde vara så enkelt att stjäla en cykel och sälja den på till exempel Blocket som det är idag, berättar han.

VeloproofVeloproof är ett litet svenskt företaga som försvårar för cykeltjuvarna och underlättar för hederliga cykelägare.

Stölden blev till någonting delvis positivt, eftersom det ledde till ett tankefrö:
– Jag tänkte att det borde finnas ett riktigt bra cykelregister där alla enkelt kan kolla om en cykel är stulen, för jag ville inte att någon skulle kunna sälja den för det var, och fortfarande är, min cykel.
Det var så tanken på Veloproof kom till – att man kopplar cykelns ramnummer till ägarens person­nummer, och att detta registreras vid köp i butik för att garantera att man äger cykeln. Det går också att registrera en cykel som du redan äger mot uppvisat kvitto.

Påskrabatt på registrering för Happyiter

Just nu kan du passa på och registrera din cykel nu i påsk för kampanjpris 75 kr, gäller till och med 6 maj. Ange kampanjkod Happyride i ansökan.

Priser i tävlingen med Veloproof

  • 1:a pris Hjälm, värde 799 kr
  • 2:a pris Lampset, värde 349 kr
  • 3-12:e pris Veloproof-registrering (10 st priser), värde 95 kr

Hjälm, lampset och 10 stycken Veloproof-registreringar ligger i potten för tävlingen. Hjälm och lampset kommer från gedigna cykelhandlaren Erlan Cykel och Sport i Varberg som är en av Veloproofs återförsäljare. Erlans välsorterade butik ligger på Drottningatan 25 i Varberg och har anor ända från 1914, sedan femton år tillbaka har man också en webbshop som levererar snabbt, till ett bra pris och med hög service.

Tävla här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2020-05-06

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

>>> 11/5 Grattis säger vi till vinnarna som vi har dragit idag och kontaktat via mail! 

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

Wingqvist 2020-05-05

Imorgon onsdag 6 maj är sista dagen att vara med i tävlingen!

JohanA 2020-04-20

Tack! Det var en översättning från Freeride som hängde med. Nu är det fixat.

Skogsgubben 2020-04-17

411364 Vafalls?!