Vinn en vecka med Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid och 2000 kronor från Takbox.se

Datum:
26 juni 2019 15:47

Vill du dela med dig av dina favoritrundor till Happyrides avdelning Turtips? Eller ladda upp bild till en tur som redan finns på avdelningen? Då har du chansen att vinna Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid i en vecka och ett presentkort på 2000 kronor från Takbox.se. 

>>> 13/8: Tävlingen är avslutad och vann gjorde Dan från Örebro, grattis säger vi! 

Happyrides avdelning Turtips där vi samlar rundor på både mountainbike och landsväg får allt mer innehåll. Nyligen passerade vi tvåhundra turer i Sverige.

För att fira denna uppåtgående trend drar vi igång en tävling. Har du gjort någon episk (eller miserabel) tur som du vill dela med dig av? Eller har du några bilder från redan befintliga turer som finns i vår avdelning? Film från befintliga turer är också välkomna! Då är det dags att kavla upp ärmarnarna, ladda upp GPX-fil (KML eller TCX format funkar också), göra en kort beskrivning och ladda upp bilder.

Vinnaren får fri lånebil från Mitsubishi, det är nya Outlander Plug-In Hybrid som du får ha i en vecka. Dessutom får du ett presentkort från takbox.se värt 2000 kronor. Happyride läser och administrerar de turbeskrivningar som kommer in före publicering. Tänk på att fylla i alla fält, då blir din beskrivning också värdefull för de som är nyfikna på turen. Den som skickar in flest (antal turer, antal bilder, antal filmklipp) och bäst (bra beskrivning) turer vinner!

Du har till och med onsdag 31 juli 2019, klockan 23.59 på dig att ladda upp dina turer och bilder, lycka till!

Tävlingsupplägg

  • Skicka in en tur som blir godkänd 
  • Ladda upp bilder och/eller film till en befintlig tur 
  • Turerna kan vara landsväg eller mountainbike, i Sverige eller utomlands
  • Den som bidrar med flest och bäst turer och bilder, film vinner
  • Vinst, fri lånebil i en vecka från Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid och 2000 kronor presentkort från Takbox.se
  • DEADLINE onsdag 31 juli 2019, klockan 23:59

    Här lägger du in dina turtips

Mer om vinsterna:

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid i en vecka

Under en hel veckas tid kommer du få köra runt i en ny Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid. Bilen hämtas upp i Upplands Väsby utanför Stockhom. Bilen är fulltankad när du hämtar den. Vänligen återkom till oss med önskemål om datum när du vill låna bilen så ska vi göra vårt bästa för att ha en bil tillgänglig detta datum*.

Nästa generation Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid är Sveriges populäraste laddbara SUV. Med en utökad batterikapacitet som tar dig längre på eldrift och med fyrhjulsdrift som standard tar den dig dit du vill på ett säkert sätt. Här läser du mer om bilen.

*Mitsubishi kommer att göra sitt yttersta för att tillgodose vinnarens önskemål. I vissa undantagsfall kan Mitsubishi behöva be vinnaren återkomma med nytt önskemål om låneperiod om bil inte finns tillgänglig. Vinnarbil hämtas och lämnas alltid, av vinnaren, på Mitsubishi Motors huvudkontor i Upplands Väsby helgfria vardagar mellan kl 8.30-16.


2000 kronor från Takbox.se

Takbox.se är specialister på allt du behöver för att få med dig dina grejor. Företaget drivs av grundaren Thomas Lundqvist, hans son Adam och Albin som är anställd. Under de 10 år som de har funnits har de bland annat hjälpt många familjer som vuxit ur sina bilar med kvalitetstakboxar och takräcken. Här hittar du deras sajt.

Takbox.se säljer produkter från Thule, Packline, Calix, Yakima samt Whispbar och kan ödmjukt skryta med en enorm kunskapsbank. Man hyr också ut takboxar. Behöver du hjälp att välja rätt grejor så hjälper de gärna till – använd deras guider och produktfiltreringar eller slå oss en signal.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

EST 2019-08-13

??????❤ Kul tackar!

Wingqvist 2019-08-13

Update: Nu har vi avslutat tävlingen. Vann gjorde Dan från Örebro, grattis säger vi! Vi kommer inom kort att sparka igång ett par tävlingar till. Då hoppas vi på lite bättre uppslutning, denna runda var gles (vilket iofs gjorde att vinstchanserna v...

JohanA 2019-07-08

Laddar du upp många turtips är det bra, laddar du upp bilder till dessa är det ännu bättre. Har du dessutom bra kvalitet på texter och bilder så är det även ännu lite bättre. Kort sagt den som hjälper till och fyller avdelningen med bra material har...

RockyM 2019-06-30

Tävlingsreglerna var glasklara (här krävs det inge VAR) =) "Den som bidrar med flest och bäst turer och bilder, film vinner"

JohanA 2019-06-28

Det är alltså inga taxboxar utan presentkort på takbox.se som ni kan vinna ? Här kan ni delta i tävlingen: https://happyride.se/turtips

ForesterGuy 2019-06-27

Möjligen på en Mini.

marr 2019-06-27

Är en taxbox verkligen ok? Trodde de fanns regler för såntdär.