Bli testpilot: Oakley JB Road Vest

Datum:
10 september 2018 12:32

Vi tar det en gång till: Ansök, testa, behåll. Det är de tre sakerna som du ska göra om du vill bli testpilot. Under hösten kommer vi här på Happyride att presentera nya prylar som du kan anmäla ditt intresse för. Nästa pryl på tur är en väst från Oakley. Oakley JB Road Vest är en tight och lätt vindväst.

”The Oakley JB Road Vest wraps your core in comfort and the ultra-lightweight nylon design resists water and blocks wind while the back vent helps prevent moisture buildup”. Skriver Oakley själva. Är det så? Det är det vi vill veta. Ansök här om att bli den som testar och behåller västen som kostar 1099 kronor att köpa. Du måste ha skrivit minst en recension på Happyride det senaste året för att kunna söka (om du inte har gjort det, gör det nu). Ansökningstiden är två veckor, till och med 24 september  2018. Mer information om testpilot finns här.

Ansök om att bli Testpilot: Oakley JB Road Vest

24 september är sista dag att anmäla intresse.

För att ansöka om testpilot måste du ha skrivit minst en recension under det senaste året. Har du redan skrivit minst en recension? Ange sedan den e-postadress du använde när du skrev recensionen. (Om du är medlem logga in).Nyhetsbreven kan du när som helst avsluta. Får du redan nyhetsbrevet sedan tidigare förblir allt som vanligt.

 

Senaste kommentarer

unsuspected 2018-09-10 21:46

Kan vara det mest osexiga jag har sett på väldigt länge...

bjorre 2018-09-11 10:15

Är det gladpack?

JohanA 2018-09-11 10:41

På länken https://happyride.se/2018/09/10/bli-testpilot-oakley-jb-road-vest/ finns mer information hur man ansöker om att bli testpilot för denna produkt. När du skrivit en recension är du kvalificerad till ansöka till varje testpilot.

Luthman Photography 2018-09-11 11:42

Om ja, vill du testa då?

bjorre 2018-09-11 12:55

Självklart!