Senaste innehållet av cerro

 1. C

  Vilka cykelmärken gör snygga cyklar 2020?

  nya gröna Factor Vista tycker jag är riktigt fin t.ex och funktionell både för asfalt och grus
 2. C

  Visa din Cannondale

  Fick äntligen klart min mtb igår. Ett projekt som från början inte skulle blivit av. Blev stel gaffel för att spara lite pengar. Men riktigt kul med sina 8,15kg :)
 3. C

  11-delat på ett XTR975-nav?

  Jupp, 11-delade mtbkassetter passar, även Shimanos 11-34 "lvg" kassetter. Har för mig Apex bara finns i long cage så då fungerar alla 11-42 kassetter bra.
 4. C

  Vevarm ramlar av!

  steg 3 här i inlägget ovanför alltså. Går att köpa en ny sådan plastskruv och hade inte cyklat på cykeln utan den. Kan både klämma sönder axeln och som du redan vet så kan vevarmen åka av.
 5. C

  Grovhet minsta kasettring

  trampar du framåt så kommer ju kedjan underifrån till kassetten ;) om du ligger på lilla fram och lilla bak så de blir väldigt snett lär det hoppa men annars borde det ju funka fint. bild?
 6. C

  Sram Axs nollställa

  Skruvarna går ju inte att göra reset på då de är mekaniska. Elektroniskt finns det ingen reset på AXS. Jag hade skruvat ut ändlägesskruvarna en del, växlat åt båda hållen försiktigt och sett vilket håll växeln inte kommer hela vägen och justerat ditåt så alla växlar finns och justera ändlägena...
 7. C

  Tankar om Sram GXP

  intressant med 6806, är ju vanligt BB30 lager :)
 8. C

  Allebike startar budget-ish-märke

  retronamn. En av Allebikes första ramar som de sålde hette MB31 :) Då importerade från Italien
 9. C

  Visa din Cannondale

  Cannondale har en pinne som Cervelo hade tidigare som stoppar gaffeln. På Cannondale går också slangar/sladdar på framsidan av styrlagret i ett eget hål som stoppar innan man slår sönder ramen. Samma på SuperSIX Evo. /huvudkontoret
 10. C

  Bekväm sadel till gravel?

  Håller med, vill sitta på sittbenen bara. Skulle inte köpa en ny sadel utan hål i mitten, eller skåra iaf.
 11. C

  Styrlinda

  Min favoritlinda :)
 12. C

  Gamla MTBhjältar

  Jobbar på en mekanisk verkstad tror jag eller något i den stilen och cyklar mtb gör han. träffade honom förra sommaren sist på ett långlopp.
 13. C

  Visa din gravelbike

  Oj, en tråd jag missat. Här kommer min Cannondale Topstone Carbon jag hoppas cykla sjukt mycket grus och äventyr. Känns som den fått gå mestadels som pendlare nu först :( Grymt fin på grus och stig iaf :)
 14. C

  Skicka cykel från holland?

  Jag hade kollat med DHL. Posten här i Nederländerna kan visst bara ta 100x50x50 kartonger. Men han som säljer den borde väl ha lättast att kolla då han vet hur stor kartongen är och vilka ombud som är i närheten? Eller har ett jobb man kan skicka de från.
 15. C

  Visa din cykel inför 2020

  Ny gruscykel för mig i år :) Cannondale Topstone Carbon
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer