Senaste innehållet av DajaZ3

 1. DajaZ3

  Visa dåligt låsta cyklar

  Fina märken bak efter gamla låset också.....
 2. DajaZ3

  Vad ska man ha för Mekställ?

  Köpte ett biltema, tycker det är smidigt med bara benen åt ett håll också.
 3. DajaZ3

  Skada på hjälm - byta?

  Kolla också med försäkringsbolaget, ibland ersätter dom skadad idrottsutrustning (kanske bara gäller barn för den delen?)
 4. DajaZ3

  Hur är det med Cykloteket nu för tiden?

  Tycker det ser ut så i dom flesta butiker jag är in i när det gäller cykelprylar.
 5. DajaZ3

  Trailforks Pro - kostar pengar

  Vad jag förstår så kommer det mesta vara appen som får begränsningarna. På hemsidan ska man kunna se alla stigar ändå. Sen kanske det bli andra funktioner som också blir begränsande på hemsidan. https://www.trailforks.com/pro/faq
 6. DajaZ3

  Trailforks Pro - kostar pengar

  Får man mer funktioner i Pro jämfört med idag? Har inte orkat sätta mig in i TF fullt ut än. Tänker på uppdateringar och annat till min Garmin.
 7. DajaZ3

  Tips om budgetprylar på Lidl

  Behöver man åtminstone inte oroa sig för spångest :)
 8. DajaZ3

  Munskydd vid cykling

  Vad jag förstått så har flera länder där det är krav på munskydd undantag för just träning. Men överlag börjar jag fundera på att skaffa munskydd pga corona och använda normalt sett. Dock inte när jag tränar.
 9. DajaZ3

  Cykla på Hallandsleden - en juridisk gråzon?

  I Hallstahammar där jag bor är två motionsspår omnämnda, men när jag tittade på Laholm och Kungsbacka hittade jag inget om just Hallandsleden. Kan ha missat något men det troliga är att kommunerna missat detta.
 10. DajaZ3

  Cykla på Hallandsleden - en juridisk gråzon?

  Från naturvårdsverket: "Kommunen eller polisen kan reglera cykling på motionsspår och vandringsleder. Det sker genom lokala trafikföreskrifter eller lokala ordningsföreskrifter." Så det är möjligt att kommunerna gemensamt har reglerat detta för hela leden. Så smidigaste är väl att kontakta en...
 11. DajaZ3

  Hur gör ni med cykelhållare?

  Trist när dom tar mer än vad Transportstyrelsen tar..... Men gick det inte att beställa med koden på regbeviset? Men det är klart kanske inte blev skickad hem utan till någon knepig företagsadress då?
 12. DajaZ3

  Hur gör ni med cykelhållare?

  En extra skylt hos Transportstyrelsen kostar 80kr, inte mycket att bråka om och som sagt. Bättre med en synlig skylt än felaktigt placerad. Har man möjlighet så täck över skylten på bilen så blir det inte dubbla skyltar bakåt :)...
 13. DajaZ3

  Ett företag använder mig på sina bilder

  Ok, då har jag lärt mig något nytt. Så företaget kan inte skylla på fotografen. Utan köper man in bilder ska man säkerställa att personer har signerat en modellrelease?
 14. DajaZ3

  Ett företag använder mig på sina bilder

  Men det är väl till fotografen han ska skicka fakturan då? För det är fotografen som han har avtal med och beroende på hur det ser ut så kan fotografen sälja bilderna vidare. TS har väl ingenting att hämta hos det aktuella företaget? (Om nu TS inte är fotografen också)
 15. DajaZ3

  Ett företag använder mig på sina bilder

  Och vem har tagit bilden som dom använder? För om jag minns rätt så är det fotografen som äger bilden och som man gör upp avtalen med. Personerna på bilden får reglera användandet i sina avtal mot fotografen.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer