Senaste innehållet av ebiha

 1. E

  Scott Genius - Tråden

  Aha ok. Så rekon rullar alltså relativt bra?
 2. E

  Scott Genius - Tråden

  Aha ok. Låter lovande. Men jag är nog inte ute efter xc-känsla helt. Vill optimera för brötig stig men även lite lek på klippterräng.
 3. E

  Scott Genius - Tråden

  Intressant! Ska fundera på detta. Kanske köpa ett 27,5 hjul att testa med. "Flackt läge" är det inställningen mellan 27.5 och 29 som avses då? Kör du 27,5+ bak?
 4. E

  Scott Genius - Tråden

  Tack för svar. Jag får prova mig fram lite. Fälgarna är kolfiber så det borde ju vara lätt. Känns som att 2,6 är lite overkill trots allt.
 5. E

  Scott Genius - Tråden

  Just köpt mig en genius 30. Är nöjd på det stora hela men tycker att den är lite tung (tex när jag ska accelerera) och funderar på om det är däcken som kanske är lite väl kralliga. Det sitter på dissector och recon, bägge 29*2,6, maxterra 3c, exo. Kommer jag att märka av stor skillnad om jag...
 6. E

  Trek slash m eller m/l i Eskilstuna att testa

  Hej! Någon som kan låna ut en sådan, typ 5 minuter? Vill kolla vilken storlek som funkar för mig. Tar med nån öl för besväret. Eskilstuna eller Torshälla typ. Helst utan SPD. Du kan få hålla mina bilnycklar så länge…. 😁
 7. E

  [Byggtråd] Specialized pitch, barncykel eller pappaunderhållning?

  Hoppas det går bra med gaffeln! /Han som sålde den
 8. E

  [Byggtråd] Specialized pitch, barncykel eller pappaunderhållning?

  Jag har lite saker som du skulle kunna få extremt billigt då de är i behov av service - men riktiga top-notch-prylar runt 2010. Rock shox sid framgaffel med kolfiberbrygga (kan det heta så) i behov av service men superlätt (riktig värstingmodell), kolfiberstyre, 26-tums hjul (American Classic -...
 9. E

  [OT] problem med nya LED-lampor med transformator

  Var i affären nu och köpte halogenlampor istället. Enligt affären måste både trafar och spottar bytas för att det ska funka. Kan det vara så - nog borde det väl räcka med att byta trafar - eller har affären rätt?
 10. E

  [OT] problem med nya LED-lampor med transformator

  Tack för svar! Får kanske köpa en ny traf då - hmm eller snarare fem nya - om jag ska byta alla lampor till LED i källaren.
 11. E

  [OT] problem med nya LED-lampor med transformator

  Hej! Har spottar i taket i källaren och bytte mot LED-lampor istället för gamla 12 volts halogenlampor. Det är fem spottar på en transformator (ingen dimmer, ca 15 år gammal). Det lyser bra och jämnt men transformatorn blir väldigt varm och surrar. Är helt kass på el - så vad kan detta bero på...
 12. E

  Vilken lagändring vill du helst ha?

  Kanske ett förbud mot omodern cykelgeometri. Nu får det vara slut med saft och bullar för alla som kör runt med för brant gaffelvinkel.
 13. E

  OT: Anmäla skadegörelse i natur

  Jo, det också. Men just i detta fall är det mer karg natur med inslag av fornlämningar så de estetiska värdena överstiger kraftigt de ekonomiska. Förresten lyckades jag aldrig hitta markägaren... får höra med grannarna.
 14. E

  OT: Anmäla skadegörelse i natur

  Tänker att det är bra att ungar vill vara i skogen... men dåligt att det blir fult.
 15. E

  OT: Anmäla skadegörelse i natur

  Tack. Världens sämsta motorsågskurs isf, ha ha. Ganska tydligt att det är barn som har sågat lite hur som helst. Inga bosättare heller och inga bävrar.
Topp