Senaste innehållet av fredrikforsberg

 1. F

  [Byggtråd] V5 Refinement.

  För information har bygget fått lite nytt liv! blev lite handikappad av min hardtail och fortfarande för snål för att köpa nytt. kortade ner denna 100mm och höjde 60mm Provcykling återstår när nytt vevlager kommer hem. söker också gaffel för 29” och ett hjulpar så ska denna konverteras.
 2. F

  Smälta kedjevax?

  Jag kör riskokare, våran var sliten så jag motiverade ett nyköp och tog den gamla till kedjorna. finns billig på Biltema.
 3. F

  Directmount drev till SRAM 50/52T, finns det?

  Ja som sagt, delad.. Får låta det sjunka in helt enkelt! Om någon hittar något mer så tar jag tacksamt emot tips.
 4. F

  Directmount drev till SRAM 50/52T, finns det?

  Kan vara så att du har rätt, verkar inte bättre! Om jag istället väljer 48 och har 11/34 bak, det ger skillnad på 2,3km/h vid 100 kadens, kommer det kännas fel? jag är ingen van landsvägscyklist ska tilläggas.
 5. F

  Directmount drev till SRAM 50/52T, finns det?

  Tack för tipset men det är samma där, finns bara upp till 48t med "ekrad" klinga, 50 och 52 blir Aero..
 6. F

  Directmount drev till SRAM 50/52T, finns det?

  Hej, Har legat sömnlös hela natten och letar drev till mitt nya vevparti.. Vill köra singelklinga på racern så n/w är krav Gärna oval men inget måste SRAM directmount, kanske kan kallas något annat? Men vill köra utan spindel! 50/52T 11 delat Har hittat en från absolute black en aeroklinga...
 7. F

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  Söker ett par look delta pedaler om någon har till övers!
 8. F

  [Byggtråd] Hardtail V6

  Tackar! Det är vanlig burk :)
 9. F

  [Byggtråd] Hardtail V6

  Yes, köpte en 30,9 och shimsa med ett varv aluminium burk ?
 10. F

  [Byggtråd] Hardtail V6

  Färdig och provcyklad, gick riktigt bra! Har inte testat särskilt hårt i skogen ännu men av de fyra mil vi gjorde i måndags känns geometrin toppen och cykeln känns bra! Köpte en oneup dropper också 170mm slag känns fint! Letar efter en onoff stoic stam helst 10mm men verkar vara slut på...
 11. F

  [Byggtråd] Hardtail V6

  Tack! Den här är drygt 7cm kortare axel till axel. 5cm kortare reach Och ca 6cm högre BB om man mäter med sag. Ganska stor skillnad tycket jag ? Dessutom ht och kortare kedjestag. Sa aldrig att jag skulle bygga en xc utan att jag är sugen på en ht. Kvarntorpshögen är fortfarande min favorit!
 12. F

  [Byggtråd] Hardtail V6

  Nytt jobb, eller nytt och nytt Vi blev uppköpta av Momentum Industrial! Där är det cykling som gäller, mest xc så min 160 slagiga toklåga för långa cykel funkar inte alls, första och enda turen blev en flopp! På måndag är det dags för en mysig kundaktivitet där vi cyklar hemfärden runt, ca 4...
 13. F

  Vad är min cykel värd?

  Hemmabygge Pulverlack 1000w 48v navmotor Typ 3 år gammal, bra skick. Dags att finansiera nästa bygge!
 14. F

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  Kan det vara någon som sitter på ett par 24" hjul? gärna från en cykelkärra eller liknande, två framhjul går också bra! alternativt tips om vart jag kan hitta några nya till bra pris? 26" skulle också kunna funka, inget krav på skivbroms men två likadana är kravet i båda fallen.
 15. F

  Ramjig ,garage å skit

  Fast NU kommer jag få banning, och du med för reklam...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer