Senaste innehållet av Gustavl87

 1. G

  Allmän tråd kring Carbonda CFR 696 (gravel) (eller andra kinagravelcyklar)

  Tjena, jag hakar gärna på om inte tåget har gått!
 2. G

  Kinakassetter bra eller anus?

  Köpte nyss en billig 11-40 till min Gravel på eBay, typ 250 spänn eller nått. Den funkar fint och växlar bra men väger nått enormt.
 3. G

  [LVG] Le Peloton - Levererar enligt reklamen

  Hur är status på Pelotonandet nu, körs det nått imorrn?
 4. G

  Vårklassikerna. Nu börjar det.

  Tänkte precis tvärtom, imponerande körning med hänsyn till att han haft covid rätt nyligen. Oavsett hur sjuk han blev lär det ha påverkat uppladdningen inför säsongen, timing med formtoppning osv. Edit: Snubblade över denna intervju...
 5. G

  Stigstatus i Stockholm? Uppdatera Här!

  Sorry, sök på Gustav Lindelöw. det var så lättrullat att jag hade kunnat ta räsern.
 6. G

  Stigstatus i Stockholm? Uppdatera Här!

  Cyklade igår kväll, kolla min Strava. Helt magiskt före, hårt och snabbt.
 7. G

  Den trevliga Wahoo Bolt-tråden!

  Sen jag följde tipset om att byta wifikanal på min router hemma funkar det hur bra som helst med autosync till både Strava, Training Peaks och Komoot!
 8. G

  Visa din Cannondale

  Min caad10 får liksom en glipa mellan dustcap och ram, känns inte som att det är riktigt rätt. Lagret sticker upp några mm ovanför ramen, gör det det på era också?
 9. G

  [LVG] Le Peloton - Levererar enligt reklamen

  Första gången för mig idag, klart under 50st per grupp iallafall! Sjukt kul och nöjd med att inte bli avhängd först... Man får vara glad för det lilla :)
 10. G

  Saknar någon en svartvit Cannondale?

  Onödig kommentar, är ju inte mordutredarna som patrullerar eller gör trafikkontroller heller men allt bidrar till den totala belastningen och just nu har polisen precis som alla andra branscher sjukt mycket sjukskrivningar. Men fint att jag kan underhålla dig.
 11. G

  Saknar någon en svartvit Cannondale?

  Hagsätra som sagt, en helt vanlig förort till Stockholm... några idioter som förstör för alla andra. Såklart är inte alla cyklister medlemmar på Happy, men blev jag bestulen på en cykel i den prisklassen skulle jag kolla runt på alla forum och säljsajter jag kunde hitta.
 12. G

  Saknar någon en svartvit Cannondale?

  Kanske men känns dels som att dom har viktigare saker för sig här i området (typ dom som blev skjutna utanför porten innan jul, sprängningar etc) plus att det ju också kan vara mina fördomar kring hur suspekta personer och områden ser ut som spökar, så ville sondera lite här först!
 13. G

  Saknar någon en svartvit Cannondale?

  Hej! Såg idag en cannondale racer på vägen hem från förskolan idag i Hagsätra, fick en glimt genom dörren in i en källarlokal. Kändes som ett märkligt ställe att ha en sån cykel, såg ut som en nyare supersix eller liknande men såg den bara väldigt snabbt. Saknar någon här en sån cykel får ni...
 14. G

  Brand-racercykel

  Hej! Jag tycker du kommer långt med en smartphone, jag kör med Wahoos app och deras blue-sensor för fart och kadens. Komoot för navigering. Dock drar det ju en del batteri så det beror lite på hur länge du ska cykla.
 15. G

  Slitage på cykel när man har cykelvagn.

  Den som Thule skickar med fästet så borde ju vara byggt för ändamålet kan man tycka...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer