Senaste innehållet av izar

 1. izar

  Snabb gravel!

  Det fimns hur mycket grusvägar som helst, Järvafältet är fint på morgonen men det blir lite tröttsamt efter ha snurrat runt på alla vägar. Det roliga med en gravel är upptäckslusten, ser man en väg som man är lite nyfiken på så är det bara köra, grus eller stig funkar lika bra som asfalt.
 2. izar

  OT: Vilken laddbar bil ska jag ersätta xc70 med?

  Alltså 4-6000 tusen per månad, dvs 48-72kkr/år, det är i min värld ganska mycket pengar bara för att förflytta sin röv på, min vi gillar alla olika...
 3. izar

  OT: Vilken laddbar bil ska jag ersätta xc70 med?

  Känns som två riktigt billiga bilar att åka runt i, du skrattar säkert varje gång du ska tanka också.
 4. izar

  Ska jag byta min CX mot gravel

  Nej, behåll den.
 5. izar

  Graveldäck 2020

  Ska du cykla med andra så välj Schwalbe Marathon plus, annars så vet jag inte då det är TL som funkar absolut bäst när man rullar grus.
 6. izar

  Växelstrul vinter

  Brukar oftast vara fukt i höljet böjen som går mot växeln. Byt den delen och gör rent wiren om du inte byter den också. Har aldrig varit med att något av mina reglage krånglar när det är kallt ute trots rundor på 3-4h i tvåsiffriga minugrader.
 7. izar

  [Trainer] Elite Suito-tråden

  Någon annan som upptäckt att trainern visar för låga värden över ca 180-200w. 250 suito watt motsvarar ca 275 garmin watt för min del.
 8. izar

  Efter 3213 dagars frånvaro från Happy undrar jag vilken plastraket jag bör köpa till våren

  Titta på Ridley Kanzo, men även jag tycker att 3T är en bra kandidat.
 9. izar

  Hur många mil i år?

  11888km, med några dagar kvar på året så ska det nog gå att hyfsa till lite. Mer än jag trodde då det knappt är några pendlingsmil i år, men behöver ju inte betyda att man inte kan cykla, tydligen!
 10. izar

  Alternativ till g-one allround på brukshoj?

  Det är ett rktigt bra pendlardäck men till grus så lämnare det ganska mycket att önska. Ja jag har kört på det däcket
 11. izar

  Alternativ till g-one allround på brukshoj?

  Michelin Power Gravel är ett alternaiv, sitter på min gruscykel just. Ganska lik G-One på många sätt men ska ha lite bättre punkaskydd. Enda negativa jag kan komma på är att de känns lite stumma jämfört med WTB Riddler som satt på innan men de slets snabbt.
 12. izar

  OT: Vilken laddbar bil ska jag ersätta xc70 med?

  Misstänker att mycket av nya bilars vikt sitter i säkerhetsburen runt personerna i bilen. Att göra en lätt bil idag så får man nog ta till dyra material för att få den godkänd.
 13. izar

  Cykla i mörker...

  Jag kör med en Philips lampa på lågläge som alltid är på, det funkar. Tror att det borde vara runt 30-40 Lux.
 14. izar

  Cykla i mörker...

  Jag kör med dubbla lampor, MS som lyser överallt och den andra är en Stvzo godkänd lampa. Slår av MS lampan vid möte, tycker att det funkar bra. Dessutom skönt att ha dubbla lampor ifall den ena skulle slockna, för det är verkligen kolsvart där jag brukar cykla.
 15. izar

  Fundering, är det bara jag som inte kör tempolopp med grushojen?

  Jag har 50/34 11-28 på min gruscykel och tycker att det är optimalt för mig. Kommer man fram till en stig som kan vara lite lerig så brukar jag direkt gå ner på lilla klingan tycker att det funkar bra för mig. Ibland är man ute och kör pass med ett gäng polare så får man lite feeling på någon...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer