Senaste innehållet av Kupa

 1. K

  GoPro 8 vs 9

  Det ser ut att ha blivit rätt, batterier på väg från Eindhoven med fri frakt över 580 kr. Köpte ett extra linsglas för 130 spänn också. Hemkört och klart igår vid lunch, drygt 48 timmar efter beställning! Riktigt smidigt faktiskt.
 2. K

  GoPro 8 vs 9

  Jaha, jag slog till på en 7 Black hos Clas trots allt. Kikar på lite extra batterier och sånt på gopro.com - ett 7-black-batteri får man för 173 kr och dubbel-laddaren med ett extra batteri är sänkt till 377 kr. Nån som vet var de skickar grejerna från? Vill ju inte åka på överraskning med moms.
 3. K

  GoPro 8 vs 9

  Clas Ohlsons outlet i Insjön har en hel drös med 7 Black för 1899 kr. Är man helt bortgjord om man köper den? Jag har en Session 5 sen förut. De hade några 8 Black också för 2399 för en dryg vecka sen men de är borta nu.
 4. K

  Fatbike Q&A.

  Tack, bra att ha nåt att gå på i alla fall. ... hmm... den heter ju BB20.P-BB92.K på din länk, och den har de ju i lager på https://ethirteen.eu/products/press-fit-bottom-brackets?variant=30346964467809 €70, bra pris.. fan.
 5. K

  Fatbike Q&A.

  Fasen vad rörigt det känns med vevlager till Dude... begriper ju inte vad jag ska ha. Det knakar när jag lägger mycket kraft på pedalerna, tänkte klicka hem avdragarverktyget från E13 men kanske lika bra att köpa ett nytt lager också. Är det BB92 / 24 mm...
 6. K

  (OT) Finns det mer Liv i Universum, och i så fall någon som cyklar där ?

  Det finns ju hypoteser om att det existerar många eller rent av oändligt många universum som liknar vårt, men inte helt lika. Isåfall kan det finnas mängder (oändligt många) av universum där cyklar inte existerar på jorden. Det är lite nedslående.
 7. K

  [OT] Bild på kyrka (Norden)

  Känns udda med ett pentagram i fönstret! Eller brukar det förekomma fast jag inte tänkt på det? Riktigt maffig byggnad för övrigt.
 8. K

  [OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?

  Åh, du fick etikett. Min flaska i onsdags var helt anonym och omärkt men ändå god!
 9. K

  däcktryck för vättern?

  Nä hörni, det börjar sjangsera alldeles, det här. Den här tråden är till för ”Visa din cykel mot ANNAT”. I systertråden https://happyride.se/forum/threads/daecktryck-pa-cykelvasan.1891949/ gäller däremot ”Visa din cykel mot träd” #vänavordning
 10. K

  däcktryck för vättern?

  Med punka mot stock.
 11. K

  [OT] Hur många semlor har du käkat idag-tråden

  En lagom stor och hembakt rackare blev det igår. Årets första och hittills enda. Några bullar finns kvar så det kan nog bli en eller två till.
 12. K

  Storlek på pannierväskor?

  I synnerhet om man kör med självskanning är det solklart att ta med väskorna in - mina Ortlieb brukar gå att hänga på kanten till kundvagnen, och så packar jag rätt ner i väskorna. Skulle ändå aldrig lämna dyrbara väskor på cykeln utan uppsikt.
 13. K

  Storlek på pannierväskor?

  Beror väl på hur stora dina matkassar är. Jag cyklar ibland till affären och handlar med Ortlieb-väskor och jag har en modell som jag gissar är 20 liter (minst), verkar vara en äldre variant av denna modell. Sen köpte jag på nån XXL-rea ett par mindre Thule-väskor, och de rymmer ju inte...
 14. K

  [OT] Hur många semlor har du käkat idag-tråden

  Synd att de bakat den en hel vecka för tidigt, den kommer ju vara äcklig på tisdag #vänavordning
 15. K

  [OT] Associationstråden!

  Borr Magazine
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer