Senaste innehållet av ohellstrom

 1. O

  Svenska randorekord

  Möjligen har Tumba rätt att bli kränkt över att sorteras in under Södertälje, men du kan vara helt lugn.
 2. O

  Svenska randorekord

  Trevligt tillägg. Dock har ett litet fel lyckats snika sig in: de två 13:10-tiderna på 400k från Malmö har bägge genomförts i duoformat, dvs hr. Rosén-Lidholm var inte med 2018.
 3. O

  Sverigetempot 2020

  I Gällivare ska man rakt fram i en rondell, har jag för mig. Det är också en vänstersväng strax efter Arvidsjaur, men där är skyltat mot Östersund (typ 438km) så det är lugnt.
 4. O

  Sverigetempot 2020

  Ha! En annan har ju redan dragits med ångesten i över ett år. Skulle heller nte vara någon större sensation om våndan får lov att vara ända till 2022. Den som gillar att gå och grubbla får vekligen valuta för pengarna här :)
 5. O

  Svenska randorekord

  Om man ska ta sig friheten att välja mellan sina barn så menar jag fortfarande att 600k är det bästa rekordet. Det är bara mycket mer rando, många fler saker som kan gå fel än på de kortare. På 20 mil ska man "bara" vara i form, trampa som fan och undvika defekter.
 6. O

  Svenska randorekord

  Det är hårda bud om man ska få vara med i tråden numera. Det räcker inte att cykla fort - man ska tydligen dessutom skriva RR. Det är väl inte helt orimligt. Tvivlade lite kring VAR denna RR skulle författas, men med ett resultat som det inte ens är tillåtet att slå så är det ju ganska safe att...
 7. O

  Svenska randorekord

  Okej okej, får väl klämma ur mig några rader. Under tiden kan du som förberedande aktivitet snegla under "H" respektive "R" i resultatlistan på randonneurs.se ;)
 8. O

  Svenska randorekord

  Tack! Med 4 bonuskilometer och dagen till ära 10m/s rätt i snoken de första 7 milen var det inte så mycket lyx. Medvinden var givetvis festlig, men det jämnar som bekant inte riktigt ut sig. Personligt rekord på BRM200 med 40 minuter. Det har bara aldrig blivit av att ladda på ordentligt...
 9. O

  Svenska randorekord

  Det ryktas om att ett rekord har tangerats... ;)
 10. O

  Visa ditt Eddingtontal (E)

  Hade räknat fel... är faktiskt 11. Året är ju inte slut heller! "Jag går inte ur sängen för under 200km", för att lägga Linda Evangelista till listan av randoparafraser vid sidan av Emil i Lönneberga.
 11. O

  Visa ditt Eddingtontal (E)

  I know... jag (tror) jag har 10 x 200+ i år, så på lite mindre än 50 år borde det gå.
 12. O

  Visa ditt Eddingtontal (E)

  Bra fråga... randonneursportens natur gör att ett betydande antal av de (iallafall mina) långa rundorna är ca 200km/125miles. Iallafall i kilometer tycker jag det verkar ganska besvärligt att komma mycket högre.
 13. O

  Visa ditt Eddingtontal (E)

  ca 1.5 år senare har vi: Till hjuls 90miles/113km Till fots 26miles/35km - det närmar sig (det realistiska) målet!
 14. O

  Tour De France 2020.

  Angående eventuellt avbrytande av touren så kan detta absolut komma i spel om man får mer (eller mindre) omfattande smittspridning bland cyklisterna. Men där är vi inte nu. Att ett stopp på ett visst datum skulle vara hemligt planerat på förhand är nog att betrakta som en konspirationsteori.
 15. O

  Tour De France 2020.

  Nej, effekten blir väl snarast att Jumbo-Visma blir tvungna att köra som om de hade tröjan. De hade nog gärna haft hjälp av Quickstep ett tag till.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer