Senaste innehållet av ponx

 1. P

  Cinelli upphittad/räddad Stockholm - cykeln återlämnad till ägaren!

  Hur gick det, har cykeln hittat hem?
 2. P

  [sthlm] "Här får man cykla"

  Det är väl inte så klurigt att förstå. Man har byggt leder för MTB och det skulle vara farligt och tråkigt för folk att vandra där. Vandringslederna finns ju fortfarande och på vissa bitar så delar man. Men skulle man ha byggt en slinga runt parkeringen för MTB så skulle ju folk fortfarande...
 3. P

  [sthlm] "Här får man cykla"

  Haha, de har ju egen kuppe.
 4. P

  [sthlm] "Här får man cykla"

  Lofsdalen är ju jättebra anpassat för eMTB. Stenhårda leder upp och där det är brant har man separerat vandringsleden och MTB-leden. Lite surhål här och där, speciellt upp mot toppen men det är säkert något man jobbar på. Det är rejält jobbigt att trampa upp och elcykel är nog en bra möjlighet...
 5. P

  [sthlm] "Här får man cykla"

  Bara de nya emtb som inte har groteskt svullen downtube, mindre effekt och väger under 18kg.
 6. P

  [sthlm] "Här får man cykla"

  Jag tror att om frågan inte behandlas seriöst av de som fattar besluten så är det ok att inte behandla eventuella beslut så seriöst heller.
 7. P

  Ny Spectral, nu med 29"

  Fast det där är väl någon sorts elhoj?
 8. P

  Cinelli upphittad/räddad Stockholm - cykeln återlämnad till ägaren!

  Jag slår vad om att ägaren finns inom ett kvarter. Sätt upp några lappar. Cinelli låter som finfika så börja där om det finns.
 9. P

  Lättaste sättet att ta en en-dagare i en bike park?

  Flottsbro är perfekt om det bara är en dag och första gången man kör park. Järvsö kan man ta nästa gång över två dagar med en polare.
 10. P

  [OT] Nya nedskräpningstrenden - elsparkcyklar

  Det är ju samma gubbe som lägger grenar och pinnar på din cykelstig, stoppar spik i köttbullar åt din hund eller lägger grus i kurvorna på din favoritslinga, så man får hela paketet när man sponsrar tokstollar.
 11. P

  Bashguard 2020?

  Jag kör också 77 designs och den har tagit en del stryk. Jag misstänker att jag kör lite hårdare efter att jag satt på den. Den skriker lite när man drar den i en sten har jag märkt. Borde dock köpt en mer färgglad.
 12. P

  Apple airtags som stöldskydd?

  Min Bird har ett litet hål ovanför vevlagret där en eller två airtags får plats. Jag har packat in den i överblivet material från mina nya tilluftsfilter och när det filtermaterialet expanderar så hålls den på plats rätt bra. Sen har jag satt dubbelhäftande tejp som håller en täckplatta, klippt...
 13. P

  "Sommarsatsningar" i Kungsberget. Nån som har koll?

  Trist att höra, hoppas att det inte påverkar byggandet av nya leder för mycket. Kungsberget behöver verkligen något mellan grönt (det mesta) och svart.
 14. P

  STULEN - Islabike Creig 26 - Solna Mall Of Scandinavia

  Rullar nog runt i valfri förort kring MOS, alternativt står lutad mot parkbänk på väg mot järva. Ta en sväng och kolla. Synd på cykeln, har funderat på en sån till dottern då hon tycker att hennes Beinn är för mesig.
 15. P

  Spola av cykeln utan tillgång till rinnande vatten!

  Jag kör hinkar och tycker att det funkar bra. Skönt att kunna köra varmt vatten och kunna välja en tvättplats själv. Men mitt hus har gott om vattenutkastare och jag har en egen lite kortad slang samt vred så jag kan även använda det.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer