Senaste innehållet av Rutbritt

 1. Rutbritt

  Från hardtail till min första fs

  Om du tänker sälja switchbacken är jag intresserad! Skicka ett pm isf! Mvh
 2. Rutbritt

  Visa din Propain

  Hej. Sitter med tummen på köpknappen för att eventuellt klicka hem en tyee al 29a. Det som hindrar mig är tanken på att den är lite "overkill" för mina behov. Cyklar uppför och nedför i ett stökigt Gbg, främst Hisingen och sedan 3-4 helger om året i t.ex sälen eller isaberg. Vill ej ha en...
 3. Rutbritt

  OT: kalkaxel.

  Vet bara att det sitter en kalkbit stor som en gammal femkrona mellan 2 senor. Får nog ringa och kolla läget igen. Tack för info!
 4. Rutbritt

  OT: kalkaxel.

  Hur lång tid tog det innan axeln var ok att använda och hur lång tid tog det för dig innan den kändes bra? Är så less på att ha ont och knapra piller samt bara träna "lagom" mycket!
 5. Rutbritt

  OT: kalkaxel.

  Har du opererat? Var det besvärligt efter i så fall?
 6. Rutbritt

  OT: kalkaxel.

  Jobbar med ungdomar med NPF, autism och problemskapande beteende. Inte sällan man får sig en törn!
 7. Rutbritt

  OT: kalkaxel.

  Jag fick för ca 9 månader sedan konstaterat kalkaxel, alltså kalk som sitter fast mellan 2 senor i axeln och skaver vid vissa rörelser. Fick troligtvis kalkaxel av en lång inflammation jag ej känt av pga medicinering mot annan smärta. Ortopeden ville operera men sa att sjukgymnastik och tid...
 8. Rutbritt

  Bluebird.....eller?

  Det har inte blivit något köp....än!
 9. Rutbritt

  Dagens Bild-tråden! Del 2. (Obs, regler i första inlägget!)

  Exakt 33 år mellan bilderna. Vänster från idag( om det var oklart) från isaberg. Höger NBD 6 aug 1987. Fortfarande lika kul att sladda runt på 2 hjul.
 10. Rutbritt

  Hardtaildrömmar - buskul bröt stigcykel, inspirationstråd

  Ej testat men tänker att det blir känsligare även där med rätt inställningar och mycket slag och studs med ht. Jag kan absolut ha fel!
 11. Rutbritt

  Hardtaildrömmar - buskul bröt stigcykel, inspirationstråd

  På en buskul brötcykel tycker jag 11-delat är att föredra, eller 10. Mitt tycke är att 12-delat gärna krånglar mer. Slx 1×11 gillar jag skarpt!!
 12. Rutbritt

  Hardtaildrömmar - buskul bröt stigcykel, inspirationstråd

  Idre. Trevligt ställe om man reser med barn och vill kunna cykla tillsammans. Enkla fina leder som man kan träna teknik på. Inget köttigt men ändå kul. Är barnen nöjda så är alla nöjda. Perfekt på en kul HT.
 13. Rutbritt

  Hardtaildrömmar - buskul bröt stigcykel, inspirationstråd

  Skulle från början pilla ihop en extracykel som komplement till fullstudsaren och som frun i huset skulle kunna använda. Det började bra med en lagom budget som hölls hyfsat. Sen kom jag på några delar jag ville uppdatera och det spårade ur !😀 Här är nu min primal i med nya hjul, novatec diablo...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer