Senaste innehållet av Sam00

 1. S

  Blockettråden 2

  Haha ok, tänkte inte på det.
 2. S

  Blockettråden 2

  Förstår inte hur de här två kan kosta lika mycket. Eller har det blivit så stor skillnad i pris mellan skivor och fälgbromsar?
 3. S

  Blockettråden 2

  Förstår inte.
 4. S

  Blockettråden 2

  En Venge Vias som kostade 50k ny år 2016. Visst, kraftmätare och okända kolfiberhjul på köpet men det rättfärdigar inte priset.
 5. S

  Blockettråden 2

  Det kan var så.🙂 Jag påpekade för honom att de var fake till slut, och han sa att han skulle kika på det. Inget svar sen dess. Han påstår ju fortfarande i annonsen att det är Roval CLX 64. Det är då ingen tvekan om att han var medveten om det från början.
 6. S

  Blockettråden 2

  Frågade efter bilder på naven och fick den här bilden nedan. Ser ut som Novatec nav.
 7. S

  Blockettråden 2

  Skrev till honom. Frågade vad anledningen var till det låga priset. Han svarar att han kommer höja priset igen efter en vecka om de inte blir sålda.🙂 Får se om han svarar på om det finns kvitto. Edit. Här är svaret på sista frågan: ”Jag säljer cyklar. Inget kvitto. Sök på Kullavik så ser du...
 8. S

  Blockettråden 2

  Intressekoll verkar vara ett sätt för vissa att sätta orealistiskt höga priser. Annars ingen skillnad mot en vanlig annons.
 9. S

  Blockettråden 2

  60k för den här. Ingen chans.
 10. S

  Blockettråden 2

  14k skulle jag säga för den. Tänk på att cyklar med fälgbroms har tappat mycket i värde. Jag skulle lägga till 10k och köpa en sån här med alla nya standarder som elväxlar, bredare hjul och skivor. Plus att den tar breda däck så man kan ha den till gravel också.
 11. S

  Blockettråden 2

  Inngen anledning varför den cykeln ovan ska kosta mer än den här:
 12. S

  Blockettråden 2

  Det där priset är inte klokt. 15000kr skulle jag säga för den. Dessutom kolfiberhjul från 2014 med 15mm invändig bredd. Som jämförelse. Jag köpte en 2021 Addict RC med Force Axs för 32k. Lägg till några tusenlappar så kan du ha en sån här:
 13. S

  Blockettråden 2

  Såg nu vad det handlar om, missat det. Oavsett, såna finns för samma pris inkl frakt på flera ställen. 242+frakt på Bikeinn t.e.x. så det blir samma sak som 280 plus frakt inom Sverige.
 14. S

  VARNING för bedragare på Köp och sälj

  Det är heller inte ok att säga att man ska köpa nåt och sen dra ut på tiden och inte svara. Speciellt om man har lovat att man ska komma. Man kan förlora köpare under tiden. Om det nu var på det sättet. Då gäller det bara att ignorera den personen i fortsättningen istället för att eskalera.
 15. S

  VARNING för bedragare på Köp och sälj

  Om det inte gäller en annons, varför kontaktar du honom och varför skulle han komma och träffa dig? Vad annat kan det vara om de här 5 inläggen är dina enda här? Vad för bilder? Jag fattar ingenting.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer