Senaste innehållet av slice me nice

 1. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Ja tanken slog mig faktiskt att kapa en bit. Då ser det lite mer ut som ett bockstyre med flare och den yttersta biten används nog inte iallafall. Jag rör inte rörkapen under betatestet dock, får se vad det blir av detta. Inte alls omöjligt att riserstyret sitter där igen om en vecka.
 2. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Har inte hunnit testcykla, men torrcyklingen på 10 sekunder var bättre än man kanske kan tro. Det blir inte helt olikt en gravelbock med massor med flare.
 3. slice me nice

  Visa din Miyata!

  😄 Snart tar beatern över the Chariot duties, så då kan denna få gå lite snabbare. Men några 53t blir det knappast, har en 40t på väg som ska ersätta nuvarande 32…
 4. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Jag testar en grej. Det ser lite konstigt ballt ut, men har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det egentligen. Aggressivt blire iallafall. Självklart blir det silvrigt om jag gillar’t. Jag ska nog rotera det framåt lite iallafall.
 5. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Guld! Edit: eller silver iallafall. Jag kan eventuellt kanske ha ett par fina suginovevar på väg.
 6. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Kära vänner. Hur får man loss detta? Mina hylsor i rätt storlek går inte in, det är för tajt hål. Finns det andra bättre verktyg för ändamålet? Lovar mig själv att sätta i insexbultar nästa gång.
 7. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Älskar att du nu är fullvärdig medlem i sekten, roliga byggen! Plus att vi väl kan räkna med Miyatakonvent i München 2024? 😜
 8. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Ojojoj! Man undrar vad du har för jobb. Hos oss hittar man inga såna roligheter det kan jag lova.
 9. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Kan ha. Ligger väl en fem sex stolpar i lådan så det borde gå att lösa tycker jag. Kollar senare ikväll eller imorgon. Ska det se ut exakt likadant eller bara lika funktion?
 10. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Jag säger det igen, verkligen vackert. Styrändsreglage är otroligt tjusigt på en sån här cykel. Nästan så man skulle byta till bock bara för det 😀
 11. slice me nice

  Visa din Miyata!

  De e vackert! Har den något namn än? Hörde jag Fäbodjäntan? 😜
 12. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Jag hoppades också på detta. Det är ack så kul att bygga och att få njuta av andras byggen. Ser fläskigt fett ut med de där däcken alltså.
 13. slice me nice

  Visa din Miyata!

  Överdosera vet jag just inte, en stor lagom dos snarare.
 14. slice me nice

  Visa din Miyata!

  We are the mods, we are the mods, we are we are we are the mods
Topp