Senaste innehållet av tanksen

 1. T

  Var cyklar man cyclocross??!

  Hm, omväxling förnöjer!
 2. T

  Var cyklar man cyclocross??!

  Förra årets lera var ju toppen! Ända banan som är i närheten av internationell klass? Lite mer springa med cykel vore inte fel. Internationellt kan det ju vara flera minuter löpning per varv. Fattar inte varför vi är så rädda för det i Sverige?
 3. T

  Säkerhetsutrustning till barn.

  Kan intyga att den är mycket smidig och bra! Lazer n'uts tror jag den heter.
 4. T

  Barncyklar samlingstråd

  Sant! Ungefär samma effekt som detta forum, pinkbike och andra sidor har på en annan... 😀 Traumat från när vi lämnade tillbaka den hyrda 20" Clash Jr i åre är fortfarande aktuellt... Men för att lära sig hoppa är det nog bäst med lätt liten bmx, islabikes eller liknande. Med den heldämpade...
 5. T

  Barncyklar samlingstråd

  Pumptrack, stå upp och rulla, försöka rycka upp styret över pinne etc. Är väl sånt som kan vara lämpligt att träna på. Men mest effekt tror jag dock Youtube och redbull tv har... Varit så för min femåring iaf. att ta muntliga instruktioner har femåringar svårt för.
 6. T

  Olyckor i JBP

  Jag tänker nog lite tvärtom, att det är lättare att lära sig hantera utförsåkningen, få bra teknik mm med en stig/enduro och sen gå över till DH om man vill köra riktigt stort. Lättare att känna sina begränsningar också med en stighoj. Sen kanske försöka få fler att åka techleder där farten...
 7. T

  Tubeless, inserts, vad gäller 2020?

  Någon som provat dessa? https://www.effettomariposa.eu/en/products/tyreinvader-tyre-insert/ Lätta, men skyddar de tillräckligt? Och finns det risk att de vrider sig?
 8. T

  SC Hightower, overkill för trail?

  Kolla även Marin rift zone som från 2020 har 425 cs (och 76 resp 65.5 grader, även skaplig reach). Grabben har en i S, den har gått väldigt snabbt i åre, järvsö och plattstig med omdömet "den känns jättelätt när jag kör men lite tung att lyfta upp på liften" (ganska tungt basic kit).
 9. T

  Stigcykling nära Åre

  @viggen Låter nästan exakt som min vurpa... Lätt att slappna av där efter att ha haft koncentration hela vägen ner. Jag klarade mig som tur med lite öm axel och repad cykel.
 10. T

  Stigcykling nära Åre

  Bräcke var rätt hal (men härlig) i veckan också, särskilt träbron ut i skidbacken på slutet fick jag erfara efter bra flyt hela vägen dit... Trist med våfflan och att folk inte kan sköta sig. Jag sprang en del på flera vandringsleder också och det är verkligen extremt blött!
 11. T

  Utvärdering av rejäla dragkrokshängda cykelhållare

  Tre boost och en fjärde mindre mtb har jag kört på velocompact 927, bl. a tor finale ligure. Går med pusslande och rörisolering, inte supersmidigt dock. Funderar därför på att komplettera med takställ och köra två där, ffa för snabbare lastning.
 12. T

  [UÄ] Coronatråden 4

  Och fingrar frenetiskt på munskyddet och uppe runt ögonen... Ett bra svar på varför det inte är rimligt att rekommendera användning av allmänheten...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer