Senaste innehållet av TBone

 1. T

  Köpråd, trehjulig elassisterad lådcykel. Livelo, Nihola, Babboe Carve?

  Jag tänkte mest på utformningen av sittplats, ska man ha en utan sittplats och ha en eller två kuddar? Eller är den tillräcklig även för lite längre ben?
 2. T

  Köpråd, trehjulig elassisterad lådcykel. Livelo, Nihola, Babboe Carve?

  Finns det någon där det funkar bra att skjutsa ett storvuxet barn i lådan? Man får ju inte skjutsa en vuxen, men en 10-åring på typ 1,70 och 70kg?
 3. T

  OT LCHF-DIET= Totalt empatibefriad egoism!

  TGI Fridays For Future!
 4. T

  OT LCHF-DIET= Totalt empatibefriad egoism!

  Fribajsarna får upprättelse?
 5. T

  [ot] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?

  Du vet väl att det är @Kung Stalle som målat fisken?
 6. T

  [OT] HiFi, vad skall jag tjöpa (spannet är brett)

  Som vanligt så är mitt tips att fundera på kraven. Är det viktigaste att ha ”bakgrundsmusik” i alla rum eller att ha möjligheten till att lyssna på riktigt i fåtöljen som står i sweet-spoten? Eller både och? Och till vilken budget?
 7. T

  Mina intryck på Gesundabergets DH-park

  Magic Carpet fanns 2007 iallafall. :-) https://happyride.se/forum/threads/gesunda-i-helgen-18-19e-aug.688519/
 8. T

  Mina intryck på Gesundabergets DH-park

  Magic Carpet byggdes ett, eller kanske två, år tidigare än Xcelerator.
 9. T

  Varför kör vi 29or?

  För att ge ett kort svar på frågan i trådstarten så är det för att 26 blev standard av historiska skäl (det fanns ballongdäck i 26 när mtb föddes). Dock så är det allmänt känt att större hjuldiameter ger bättre framkomlighet i terräng, både vad det gäller fäste och förmåga att rulla över hinder...
 10. T

  [ot] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?

  Ja, det är ju obetald företagsreklam så vi får se om jag blir bannad...
 11. T

  Nya rutiner kring moderering

  Det enda jag undrar är om den nya forummjukvaran någongång kommer att möjligggöra för @bigmollo att vara moderator en kväll efter 60 mil och ett par, tre pavor amarone?
 12. T

  [ot] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?

  Systembolaget stoppar beställningar från TSLS (”lokalt och småskaligt”) på onsdag 25/3. Tills dess går det bra att beställa, sedan är det bara de butiker som har på hyllan som kommer att ha. SB har dock sagt att fler butiker ”får” ta in TSLS-produkter om de bedömer att det finns efterfrågan...
 13. T

  [ot] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?

  Vill gärna passa på att såhär i coronatider uppmana alla som har möjlighet att låta den lagom kalla ölen bli en från ett mikrobryggeri. De stora drakarna kommer att överleva, men det finns risk att många mikrobryggerier tvingas ge upp. Stöd de små producenterna!
 14. T

  OT: TV-avgift

  Det är precis som jag skrev i tråden för ett drygt decennium sedan: det är riksdagen som bestämmer hur mycket pengar PS ska få, det fanns (finns) ingen direkt koppling mellan den gamla avgiften (och nuvarande skatt) till PS budget. Ja, de är i samma härad, men det är inte intäkterna som blir...
 15. T

  [OT] Stora bilmeks- och bilfrågor man inte vågar ställa tråden

  Dvs svaret på min fråga är ja, jag måste besiktiga det innan maj månads utgång nästa år om jag skulle besiktiga det i maj i år. Då ska jag akta mig för att ligga på förkant. ;-)
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer