Senaste innehållet av Willbob

 1. W

  Någon som använder Leatt 3DF Airfit?

  Ja precis, den långärmade varianten.
 2. W

  Någon som använder Leatt 3DF Airfit?

  Jag har en Leatt 3DF Airfit Lite jacka. Den använder jag i princip alltid oavsett om det är stigcykling, enduro eller dh. Skydden är väldigt mjuka och följsamma så jag tycker inte den känns klumpig eller ivägen när jag kör. Och själva materialet är tunt och luftigt så jag kan köra med den tills...
 3. W

  [Kalender] SBR #48 Kummelrejset

  Anmäld och betald för cykelmatch!
 4. W

  Ibis Ripmo, godspeed

  Jag har kört sönder två stycken ibisfälgar på min Ripmo AF. Nu kör jag DT Swiss EX511 och den verkar hålla bra. Funkade bra att sätta dit den på nav och ekrarna från ibishjulet.
 5. W

  Försäkring, låna dyr cykel från leverantör

  Tja! Huvudregel är att man försäkrar sin egen egendom. Därför kan nog inte ditt försäkringsbolag hjälpa dig. Leverantören bör ha en försäkring på sina cyklar. Och om du skadar den kan ni själva komma överens om att du kan betala självrisken. Leverantören bör därför se över sina försäkringar och...
 6. W

  Stål!

  Min pendlare
 7. W

  [Kalender] SBR Kolarfest

  Jag vill också flagga med mitt intresse ifall det blir fler startgruppen.
 8. W

  IXS Flow knäskydd

  Jag är 186 och väger 80kg. Jag köpte mina i storlek M enligt tillverkarens storlekstabell. De sitter bra på mig men är ganska tajta. Men jag har då heller inga problem med att de glider ner.
 9. W

  [Kalender] SBR #45 Haga Park '2020 Vision'

  Yeeey racetime! Sign me up!
 10. W

  [Kalender] Sbr #** Kummelrejset

  Jag har råkat ut för en armbågsskada och kommer tyvärr inte kunna delta i detta race. Hoppas någon kan ta min plats och att ni får ett grymt race!
 11. W

  YT Jeffsy - The tråd

  Mina vevar knakade också efter ett par turer. Testa plocka av vevarna, gör rent, smörj och dra år dem med 50 nm. Det funkade för mig. Nu satte jag dit Raceface bb92 press-fit. Enkel installation med rätt verktyg.
 12. W

  [Kalender] Sbr #** Kummelrejset

  Jag vill vara med på race!
 13. W

  YT Jeffsy - The tråd

  Tjena! Min Jeffsy CF 27 2018 har nu rullat ca 90 mil. Och högra vevlagret har nu gett upp (det glappar och låter illa). Slits vevlagren så snabbt? Vad hade ni ersatt det med?
 14. W

  [Kalender] SBR #37 - Stigrally Norrort - FULLSATT

  Härligt! Jag anmäler mig!
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer