Senaste innehållet av xyz-saft

 1. X

  [OT][TRAMS]

  Jo det är lite antingen eller. Fast i Göteborg blir det lika mycket stopp om det händer något för övriga motorfordon så det gör nog varken till eller från.
 2. X

  [OT] Happys båtforum

  Behövs förvånansvärt lite påväxt för att tappa märkbart med fart är min erfarenhet.
 3. X

  Hemliga användare

  Annat var det på romartiden, då var minsann D 500! / Allt från mig i ämnet, vill bara kommentera och presentera min åsikt, är bara ute efter debatt.
 4. X

  [OT][TRAMS]

  Åkte lite spårvagn idag. En stor fördel med trafikslaget är att man inte leder om det i första taget. Hur mycket kaoz det än är för alla andra ska det mycket till innan man flyttar på rälsen. 🙂
 5. X

  [OT][TRAMS]

  Kändes som att det saknades en tråd på ämnet givet en annan tråd om t-shirtar. Jag börjar med en film från Göteborg:
 6. X

  Premium-hjälmlampa för skogen

  Jag gillar att ha mycket ljus på styret med bred ljusbild och lite mindre på huvudet med smalare ljusbild. Dels ger det ungefär samma intensitet från båda lamporna eftersom ljuset från styrlampan sprids ut över större area, och dels så tycker jag att för mycket ljus på huvudet ger självbländning...
 7. X

  [OT] Happys båtforum

  Byta olja i drevet är ju oftast så enkelt att det är dumt att låta bli. Tar ju nästan längre tid att fundera på om man ska göra det än att faktiskt få det gjort. 🙂
 8. X

  [OT] Happys båtforum

  Tror varvtalet spelar stor roll också. Sällan man ligger och kör på 4-5000 rpm kontinuerligt med bilen. Dessutom studsar det och slår en hel del mer i en båt.
 9. X

  [OT] Hur ser din arbetsplats ut ?

  Som kontorsslav med förkärlek till båtar är det skönt att se att det finns lite misär också. 😁
 10. X

  Premium-hjälmlampa för skogen

  Fy vad tråkigt. Det var en väldigt aktiv användare som byggde fina lampor när jag också höll på och byggde för ett gäng år sedan.
 11. X

  Dagens happy-reklam

  (In)sex säljer?
 12. X

  Knas med vevarm igen

  Är det en reklamation så har du rätt till milersättning för resan till och från butiken. Butiken har tre försök på sig att åtgärda felet, efter det kan du häva köpet och få pengarna tillbaka. Men det är ju roligare med en cykel som fungerar.
 13. X

  [OT] Ny android med 3,5 mm hörlursuttag och stort batteri

  Jag har haft Xperia 10 II något år nu och är väldigt nöjd med den. Ytterligare en fördel är att det inte är så mycket jox med som i många andra telefoner. Och uppdateringar har kommit relativt snabbt känns det som.
 14. X

  [OT] Ny android med 3,5 mm hörlursuttag och stort batteri

  Låter som en Sony kan vara ett alternativ?
 15. X

  Årets lamptråd 21/22

  Jag kör en sån här för pendling (den lilla det blir just nu) sedan förra hösten. Mycket nöjd med ljusbild och kvalité för priset. Den ersatte min philipslampa som gav upp och stängde av sig spontant...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer