Vinn barncykel från Frog Bikes

Datum:
13 december 2021 08:46

Nu kan du vinna en barncykel från Frog Bikes, modellen heter Frog 53 och är en hybridcykel i hjulstorlek 20 tum som generellt passar barn i åldern 5- 8 år. Värdet på cykeln är 5200 kronor.

Nu kan du vinna den lätta, multifunktionella 20-tumscykeln Frog 53 från brittiska Frog Bikes. Cykeln är lagom för ett barn med innerbensmått från 53 cm (ålder ca 5-8år). Tips: ladda ner Appen Frogfit för att se om cykeln passar ert barn. Cykeln kostar drygt 5 tusen kronor ny.

Frog BikesEn Frog 53 Spotty vinner den som kan svara på några frågor.

Tävla här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2022-01-07

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

>> 13/1 Vi säger grattis till vinnaren Anders i Halmstad! 

Vad är Frog Bikes?

Frog Bikes är en ledande tillverkare av prisbelönta, lätta barncyklar. Grundarna, Jerry och Shelley Lawson, som grundade Frog Bikes år 2013 efter en fruktlös cykeljakt åt sina egna barn, lämnade sina företagskarriärer bakom sig för att skapa premiumcyklar som tillgodoser barns specifika behov och anatomier.

Det ergonomiska sortimentet, designat i samarbete med idrottsforskare vid Brunel University, omfattar flera olika sorters cyklar för barn som blanda annat balanscyklar, hybridcyklar, landsvägscyklar och mountainbikes, alla för barn.
Frog Bikes är designade och byggda i Storbritannien och uppskattas av barn i över 50 länder.

Om cykeln du kan vinna: Frog 53 Hybrid Bike

  • Den idealiska multifunktionella 20-tumscykeln för 5 till 8-åringar med ett genomsnittligt innerben på 53 cm
  • Lätt och robust ram gör cykeln lättmanövrerad, 8,15 kg
  • FrogFitTechnology® ungdomsspecifika 8-växlat växelreglage med extra kort slaglängd, samt vajerhölje med extra låg friktion gör det enkelt att byta växel
  • Tektro-bromsarna erbjuder små, lättåtkomliga bromshandtag, gjorda i Aluminium med bra hållbarhet
  • De patenterade Frog-vevarmarna minskar avståndet mellan pedalerna, vilket ökar effektiviteten och komforten för barnet
  • Quick release sadelstolpe för enkel höjdjustering när barnen växer
  • Gratis 5 års garanti på ram och gafflar
  • Reflexer, stänkskärm och ringklocka ingår

Lätt att lära sig – Den lätta ramen gör Frog 53 lätt att manövrera och alla komponenter är skräddarsydda för yngre cyklister. Detta hjälper dem att bygga upp förtroende för sina cykelförmågor samtidigt som de har roligt.

Extra utrymme att växa – Frog 53 har designats noggrant för att maximera cykelns livslängd för ett växande barn så att barn kan använda den så länge som möjligt. Det nedre vevlagret och det längre och justerbara styrröret gör att barnet kan växa längre med cykeln.

Ökad trampeffektivitet – Patenterade Frog-vevarmarna håller en låg Q-faktor (avståndet mellan pedalerna) för enklare trampning. Ett minskat avstånd mellan pedalerna möjliggör maximal hävstång på pedalerna och ökar effektiviteten

Om Frog Bikes

Barnspecifika komponenter – Alla Frog-cyklar har designats med barn i åtanke, inklusive bromshandtag för mindre händer och patenterade vevarmar för effektivare trampning, för att säkerställa att barnen tycker att våra cyklar är lätta att använda.

Mångsidigt utbud – Från balanscyklar för småbarn på 18 månader till specialcyklar för landsväg, bana och MTB, för tonåringar upp till 14+ år. Frog Bikes tillhandahåller cyklar för att tillgodose alla barns cykelbehov.

Designade och byggda i Storbritannien – Alla Frogs cyklar byggs vid deras tillverkningsanläggning i Pontypool, Wales – vilket hjälper dem att vara mer lyhörda för marknaden, minska sitt koldioxidavtryck och skapa jobb till nytta för den lokala ekonomin.

Strikta säkerhetsstandarder – Frog Bikes utsätts alla för säkerhetstester för att uppfylla ISO-standarder för att säkerställa att de är säkra för barn att cykla på. Hybriderna, landsvägs-, ban- och mountainbikecyklarna är till och med testade enligt säkerhetsstandarder för vuxna bara för att vara bombsäkra.

Hållbart tänkande – Frog Bikes bryr oss om att skydda planeten omkring oss. Frog Bikes ansvarar för att designa och utveckla produkter som hjälper till att minimera miljöpåverkan från sin verksamhet. Frog Bikes ser fram emot att fortsätta sin strävan att bli en mer hållbar verksamhet från cykellivslängd till projekt för att minska koldioxidutsläppen.

FrogFit App

Frog Bikes får sitt modellnamn från insidan av benmåttet på barnet.

Om du vill ta reda på vilken cykel som är bäst för ditt barn kan du ladda ner FrogFitApp från App Store eller Google Play.

 

Cykling i inboxen

Missa inte det senaste från Happyride, signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kommer max en gång i veckan.

Senaste kommentarer

Inga kommentarer