Vinn en Frog City Bike

Datum:
02 augusti 2022 16:50

Nu har du chansen att vinna en kvalitetscykel från engelska barncykelspecialisten Frog Bikes. Med nya city bikes tar märket sitt barnspecifika utbud av cyklar ett steg längre. Värdet på cykeln är drygt 7 000 kronor. 

Barncykelspecialisten Frog Bikes från Storbritannien har länge varit kända för sina lätta, ergonomiska och barnspecifika ramar och komponenter.

Frog Bikes erbjuder ett brett utbud av olika typer av cyklar, och skräddarsyr sina cyklar för alla åldrar, förmågor och intressen.

Med sin nya stadscykel Frog City tar Frog Bikes sitt utbud ett steg längre, och erbjuder en cykel för stadspendling och avkopplande aktiviteter.

Tävla här, vinn barncykel från Frog Bikes

I vilka tre färger finns nya Frog City?

Vad ingår inte när man köper en Frog City?

Hur långt är det mellan Stockholm och London cykelvägen?

Vill du även prenumerera på nyhetsbrevet från Frog Bikes?
Vill du även prenumerera på nyhetsbrevet från Happyride.se?
Nyhetsbreven kan du när som helst avsluta. Får du redan nyhetsbrevet sedan tidigare förblir allt som vanligt.

Sista tävlingsdag är 2022-08-29
Vinnare presenteras den 2022-08-31 på denna sida.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Mer om nya stadscykeln Frog City

Den nya Frog City Bike kommer i tre storlekar: Frog City 53 (20”), Frog City 61 (24”) och Frog City 67 (26”) som passar barn från mellan 5-12 år.

Frog City-cyklarna har den typiska genomgångsramen och lätt svepta styre som man kan förvänta sig av en stadscykel.

Den högkvalitativa aluminiumramen gör dem lättare än konkurrenternas cyklar, vilket kommer att vara en stor fördel för alla barn som cyklar till skolan eller på en resa tillsammans med familj och vänner.

Vad gör Frog City speciell?

Det lätt svepta styret och det längre styrör gör att barn kan cykla i en mer upprätt och bättre position.
Styret kan också sänkas eller höjas för att passa ett växande barn, för att säkerställa maximal användning av cykeln innan den överlämnas till yngre syskon eller säljs till en annan familj.

Glöm nedoljade kläder

Barn (eller föräldrar) behöver inte oroa sig för att kläderna fastnar i kedjan eller att de blir smutsiga. Stadscykeln levereras med ett specialdesignat kedjeskydd monterat.

Frog BikesFrogs egna ”chainglider” ger ett heltäckande skydd mot den oljiga kedjan.

Den flytande kedjeglidaren, direktöversatt till svenska, på Frog City-cykeln utvecklades tillsammans med det tyska företaget Hebie för att säkerställa att stadscyklarna håller ett smalt avstånd mellan pedalerna för effektiv trampning – en av de viktigaste fördelarna med varje Frog Bike.

Komponenter att lita på

Alla komponenter är speciellt utformade för barn. FrogFit Technology(R) broms- och växlinghandtagen är perfekta för små händer.

Tillbehören ingår

Varje Frog City kommer med ett tillbehörspaket som inkluderar reflexer, stänkskärm, väska och stöd så att de små cyklisterna är fullt utrustade för staden.

Frog City och alla andra Frog-cyklar finns nu att köpa via din lokala Frog-återförsäljare. Hitta din lokala återförsäljare här.

Pris från 7 175 kr

Läs mer om Frog City och de andra cyklarna: https://www.frogbikes.se/bikes/city-bikes

Om Frog Bikes

Frog Bikes är en ledande tillverkare av prisbelönta lätta barncyklar. Frog Bikes premiumcyklar är byggda med skräddarsydda komponenter och passar barns specifika behov och anatomi.

Det ergonomiska sortimentet omfattar balans-, förstapedal-, hybrid-, landsvägs-, stads-, MTB- och bancyklar för alla åldrar, förmågor och discipliner.

Allt designat och byggt i Storbritannien och uppskattat i över 50 länder. Och, som ett varumärke som bryr sig om att skydda planeten, arbetar man ständigt för att integrera hållbarhet i varje aspekt av verksamheten och säkerställa att deras cyklar är designade för lång livslängd så att de kan njutas av mer än en enda ägare.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

Inga kommentarer