Hemmakontor under corona lock down enligt Fabio Wibmer

Datum:
08 maj 2020 09:46

Österrikaren Fabio Wibmers nya video ”Home Office” bjuder i dessa corona-tider på riktigt kreativa trailstunts. 

I spåren av alla restriktionerna kring covid-19 hittar folk på diverse upptåg. Österrikaren Fabio Wibmers film som kom i onsdags får nog framhållas som en av de snyggaste och mest kreativa virala skapelserna just nu.

Hannes Berger/Red Bull

Fabio Wibmers nya lilla film ”home office” visar balanstrick och kreativitet på topp.

Om du vill ha en mikropaus är detta underhållning i sju och en halv minut som heter duga, om du inte pallar kika på introt så hoppa till 1 min och 10 sekunder så kommer du rakt in i cyklingen.

En fantastisk svenska skapelse, som många av er på Happyride redan har sett och gillat, är för övrigt happyiten Henrik Kjellmans ”Find your Playground”. Har du inte sett den så gör det. Inspelat på en liten skogsplätt med mycket berg i dagen kring Vallentuna och helt utan en global energidrycksjättes budget i ryggen.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

TOST Igår 23:49

_DzstL5RCHk Kan Tommy G vara MTB-cyklisternas svar på Chuck Norris?

storfiskarn 2020-05-23

F_hHTpyVlHE

Fundadores 2020-05-10

Legendaren Hans Rey vs ungtupparna på GMBN. BNwbSAA4h48

Vänsterbacken 2020-05-08

Dags att logga ut för helg, bra timing med ny Singeltrack Sampler video. LV_xfEC4qhw

Redaktionen 2020-05-08

https://happyride.se/wp-content/uploads/2020/05/puff-1-2000x1065.jpg Österrikaren Fabio Wibmers nya video "Home Office" bjuder i dessa corona-tider på riktigt kreativa trailstunts i hemmamiljö. Läs hela artikeln: https://happyride.se/2020/05/08/hem...

Elgstrand 2020-05-07

p_hegdCWvLQ

dustiekaltman 2020-05-04

När man bara måste ut och cykla trots rådande karantänregler. ypvRMBHiYoo

milnik 2020-05-04

HFODT (have fun or die trying), mitt lilla hobbyprojekt till youtubekanal har nu kommit över 1K subs. Var tvungen att göra en 1K subs special, med lite tillbakablick på de mest minnesvärda stunder i min mtbcykling de senaste åren. Enjoy! jYyCuFn2APM...

Jay Jay 2020-05-02

Är inte ingenjör men det borde bygga på att trycket i kranen är högre eller lika med önskat sluttryck i däcket? Hur högt tryck är det i kranen? Vill minnas att det där experimentet genomfördes av någon entusiastisk lärare i högstadiet....

fhloston 2020-05-01

När spängerna börjar kännas för breda... LLi9MxseNhg