Senaste innehållet av aribr

 1. A

  Butiken har skadat cykeln innan leverans

  Trist, men med tanke på nuvarande situation så spelar det ingen roll för butiken om du inte tar den, den kommer säljas för närmast nypris. Jag hade bett om 1000 (eller kanske enklare om du ber om en uppsättning nya däck typ) och lämnat glad med en ny cykel om de säger ok. Som andra säger, den...
 2. A

  SS Enduro?

  Blev inspirerad av dig, har pratat lite med Andrew hos stooge... Tar vi det närmare sommarkanten så kanske det blir en till stooge som ställer upp :)
 3. A

  SS Enduro?

  Låter kul! Helstelt krav?
 4. A

  Giant reign x0 -09 byggtråd drömcykeln

  Vackert! Riktigt lik nya banshee ramarna faktiskt.
 5. A

  Hardtaildrömmar - buskul bröt stigcykel, inspirationstråd

  Det hade jag också gjort.
 6. A

  Hardtaildrömmar - buskul bröt stigcykel, inspirationstråd

  Snygg, intressant däck val också, Nobby verkar vara en konstig match till bettyn bak.
 7. A

  Är coil verkligen bättre?

  Jag är ganska neutral också, man vänjer sig fort vid det ena eller andra. Hade coil gaffel ett tag (z1 coil) gillade den. Har en luftgaffel nu, gillar den. Har inte provat coil bak på modern mtb så erkänner fullt att jag är väldigt "coil curious", men har å andra sidan aldrig tänkt att nuvarande...
 8. A

  Är coil verkligen bättre?

  Du skriver själv att du föredrar progressiva dämpare och gafflar...då vet du svaret, för dig. Edit: några av plussarna: coil är känsligare, har ofta bättre midstroke support (ett annat hype ord dessa dagar) och behöver mindre underhåll.
 9. A

  Torsdagsölcykling och bullbak i Uppsala - del II

  Blev närmare 600 höjdmeter på lördag (3 timmar) men bara en kortis idag. Båda dagarna hade jag shorts så det är ju fantastiskt en Feb helg. Bild från gårdagen:
 10. A

  Toapappersyndrom eller smart?

  Har en kassett och kedja hemma pga nuvarande situation. Andra slitdelar har jag alltid hemma (bromsbelägg, olja, kablar, länkage reservdelar). Funderar på att skaffa en klinga, shimano verkar ha problem att leverera så vem vet när de tar slut.
 11. A

  Torsdagsölcykling och bullbak i Uppsala - del II

  Absolut. Bara att dyka upp i Sunnersta någon gång vid lunch :)
 12. A

  Torsdagsölcykling och bullbak i Uppsala - del II

  Mekat gaffel idag och ska prova imorgon...måste bara hitta alla branta backar i Uppsala. Cykeln känns relativt redo iaf :)
 13. A

  Visa din uppgradering

  Jag gillar c1 i långslagiga gaffeln ( inte alls bra i en 130mm pike, väldigt harsh). Men som sagt, den är absolut inte lika följsam i början av slaget i den långa gaffeln. Så vi provar vidare, om jag får en blandning av c1/b1 är det en vinnare.
 14. A

  Visa din uppgradering

  Blir ännu knasigare om man kollar vad snubben gjort med toppen av seal headen...
 15. A

  Visa din uppgradering

  Bilden är på det nya skaftet. Italiensk variant (everflow). Samma dimple placering som c1, större negativ kammare än b1. Om Steve på vorsprung säger att c1 har mindre volym, så måste vara sant :) (man kan också se skillnaden när man kollar på vårt skaftet hamnar).
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer