Senaste innehållet av Bollox

 1. B

  Hope kundservice, har jag för höga förväntningar?

  Haltar inte alls. Bilarna levereras till återförsäljaren. De gör en PDI där de förhoppningsvis upptäcker att det fattas ett hjul. De fixar det. Gör de inte det så klagar du till återförsäljaren. samma med Wiggle o Hope. Det är Wiggle du ”do business with”
 2. B

  Bästa hemförsäkringen för cykel?

  Inte vad jag har sett. Riktigt skitutbud i Sverige, jämfört med t.ex. UK eller Tyskland
 3. B

  30 år mellan 2 cykel från samma tillverkare

  Har för mig att min RC200 väger 11,7Kg, o att RC295an väger 14,5Kg
 4. B

  30 år mellan 2 cykel från samma tillverkare

  Tänkte bara slänga upp ett par bilder på 2 av mina cyklar, o fråga Happy om nån annan har något liknande? Ena cykeln är en Pace RC200F1 från 1991, som jag har restaurerat (dock var ramen NOS) Andra cykeln är min Pace RC295,årsmodell 2021, dock inköpt 2020. Så hela 30 år mellan dessa två hojar...
 5. B

  Någon som provat ultraljudstvätt av kjedor etc?

  Jag vann bl.a. en ultraljudstvätt här på Happy (24 Storage tävling) o har testat den ett par gånger. Fungerar helt OK för att få bort det sista riktigt hårtsittande smuts. Dock rengör jag kedjan lite grovt innan.
 6. B

  [OT] Korståg mot felanvänd språklig terminologi

  Kanske mer ett översättningsfel, men jag blir så trött på alla som skriver/säger (på Engelska)....and the winner will get a nice price :-/
 7. B

  New Bike Day (o lite historia)

  29 år mellan dessa skönheter
 8. B

  Retro mtb:s!!!

  as requested :-). Ramen är från 1992, och NOS. Middleburn, X-Lite o Pace delar, samt XC Pro. Har anodiserat några delar svart eller guld. Lite strul med editering i tråden, därav en del dubbletter.
 9. B

  Retro mtb:s!!!

  Min svarta Pace RC200 F1, nu klar 😊
 10. B

  Angående Rommes bikepark.

  Jättegammal tråd upplivat. Romme måste ha sjukt bra vinstmarginal om de kan ha sitt hotell samt alla sexstolsliftar stående halva året. Kan inte nån rik MTB-åkare erbjuda denne Bosse ”an offer he can’t refuse”, så vi får en bra bike-park i Romme.
 11. B

  Mille Johnet får inte åka Downhill VM

  Nej, men gissar att det måste ”godkännas”. De tillät alla Roadies tävla i VM för en vecka sedan, o då cyklar de ibland i klunga. Mille tävlar ensam, så beslutet luktar illa....
 12. B

  Mille Johnet får inte åka Downhill VM

  Märkligt beslut av Norska cykelförbund. De har sagt att Mille Johnset inte får åka Downhill VM pga Covid pandemin.....men de tillåter Boasson Hagen mfl köra TDF...?
 13. B

  Säker testkörning vig försäljning av cykel?

  Det var så jag hade tänkt. Smidigt o snabbt.
 14. B

  Säker testkörning vig försäljning av cykel?

  Ni som har sålt en begagnad cykel med ganska hög värde (typ 30 tusen o uppåt). Hur har ni gjort för att säkerställa att ”köparen” inte bara trampa iväg runt hörnet o försvinna, då de ”testköra” din cykel?
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer