Senaste innehållet av FredriCX

 1. FredriCX

  Råd och tips på första mtb hoj

  Nä absolut inte. Men förhoppningsvis får du lite mer service, hjälp och råd om du är helt ny och köpt cykeln i aktuell butik. Haha, du tror alltså på riktigt att en ny 25-30 tkr Stumpy/trek tappar 50% på en sommar...😁
 2. FredriCX

  Råd och tips på första mtb hoj

  Inte de närmaste åren om du köper en populär hoj. Då är prisfallet snarare motsvarande ett drivpaket, gaffelservice och två däck...och med nytt har du dessutom garanti från de flesta märken. Och service.
 3. FredriCX

  Cykel flög av Thuleställ. Försäkringsfråga?

  Tappade cykel på motorväg från takställ. Det var ju en oförutsedd olycka. Gick på drulle. Ny cykel inom en vecka, innan Coronan.
 4. FredriCX

  Blockettråden 2

  😬
 5. FredriCX

  Ny bakdämpare till Specialized Enduro. Vem kan tuna?

  Om du bara cyklar på asfalt tror jag det är skit samma faktiskt.
 6. FredriCX

  Blockettråden 2

  Men annan färg med! 😁. Fast visst är det även plastfälgar? En annan spaning..."skambud undanbedes". Men skampris då? Det är tydligen OK.
 7. FredriCX

  Blockettråden 2

  https://happyride.se/annonser/specialized-enduro-29.157584/ 😁😫
 8. FredriCX

  Shimano XT BR-M8120

  Har ett par nya N04c med dyrfläns som ligger i lådan och väntar på stora berg. Bara hojta till via PM med förslag till lämplig byteshandel.
 9. FredriCX

  Nya Orbea OCCAM

  Det kastade sig en annan hoj på mig som jag impulsköp beg. och jag orkade inte hålla två st levande. Men saknar Occamen, fin och rolig hoj! Landsvägscykel står orörd...men en runda måste det bli i år.
 10. FredriCX

  Nya Orbea OCCAM

  Har inte Occam längre, men visst är det en förspänning där med en nyckel du fått med?
 11. FredriCX

  Custom DT-Swiss -hjul från Polen?

  Jag har köpt två ggr från John på Wheellab i sthlm och varit mycket nöjd med kvalitet, tider, pris och leverans. http://wheellab.se/?v=f003c44deab6
 12. FredriCX

  Stora fjäderbytar tråden! (Regler i första inlägget)

  En RS röd 450 lb x 151 mm (57,5-65 mm) bytes mot dito 500 lb. Finns i Gbg, men kan ju skickas lätt.
 13. FredriCX

  Frågetråden om dämparservice

  Tack, kommer ner med gaffeln för bedömning. Så får jag hitta på någon reservlösning om den måste iväg några veckor. Undrar vilket märke jag köper nästa gång... :-)
 14. FredriCX

  Frågetråden om dämparservice

  Tack. Låter som jag ska demontera och lämna till er för koll/felsök. Är ju skitväder i veckan så kanske lämpligt nu. Om det är CSU/garanti är det Biketoyz som gäller då (känns ju inte som ett alternativ om jag inte hittar en annan sålänge-gaffel)? Eller löser ni det i Gbg?
 15. FredriCX

  Frågetråden om dämparservice

  Hur diagnostiserar man säkrast CSU-knak på en 2020 FOX 36 Factory? Det knäpper till ordentligt vid hård framhjulsbroms, hopp mm. Men bara första bromsningen/hoppet, sedan tyst om jag gör en direkt till. Cykla en stund, sedan samma sak.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer