Senaste innehållet av Kid1000

 1. K

  Zwift - The tråd, frågor och svar, allmänt om Zwift

  Mina 2 ören: Jag har haft Zwift rätt länge nu, några år sammanlagt men det är mest det sista året jag betalt för ett helt år i följd. Det är ett dataspel som är konsekvent och gör jobbet, dvs ger en mycket tidseffektiv workout samtidigt som man inte totaltröttnar pga leda. Jag gillar det...
 2. K

  Köpråd: Kolfiberram från 2008

  Den där sprickan vid dropouten kan tyda på att limfog mellan dropout o kolfiberröret förlorat större delen av vidhäftningen.
 3. K

  Ny cykel, skadad ram

  Klämskador från mekställ ser annorlunda ut. Det där ser mer ut som något har fallit på den och färgen lossnat där kompositen flexat mycket. Jag anser reklamation.
 4. K

  Hemmabyggda Di2 batterier funkar inte?

  Verkar så ja. Då går jag bet.
 5. K

  Hemmabyggda Di2 batterier funkar inte?

  Man kan säga så här, jag gjorde ett nybygge och återanvände bara en kabel, jag börjar förstå att jag behöver ett kretskort på batterisidan för att få allt att funka. Att modifiera befintlig BTR2 är jag med på men helt nytt verkar inte gå.
 6. K

  Hemmabyggda Di2 batterier funkar inte?

  Ja det ser man på youtube filmerna men jag kan inte bedöma om det enbart är laddningsreglering eller kommunikation. Om det är det senare så förstår man att det inte funkar.
 7. K

  Hemmabyggda Di2 batterier funkar inte?

  Jag byggde mig ett batteri med di2 sladd av 2 utrangerade powerbanks. Cellerna tillsammans visar ca 8 volt med multimeter. Ändock vill det inte driva mitt 9050 system. Är det ngn sorts handskakning mellan batteriet och displayen?
 8. K

  Min Scott Spark RC PRO 900 ram gick sönder den 15 november, Jag väntar på ersättning för en ny ram och swing. Är det rimlig att vänta 10 månader??

  Jag kanske inte är bra alla gånger men man skall så långt som möjligt inse var felet ligger och lösa det till kundens fördel. I detta fall förstår jag att 10 månader är 7 månader för länge, när den väl kommit så sitter den i ett hörn i ytterligare en månad till. Finns någon enstaka del inte där...
 9. K

  Är RS Charger 2.1 en #skitkonstruktion?

  Läser era inlägg och input med stor behållning. Kan man inte använda ngn sorts loggningutrustning och logga turerna för att jämföra data mer än bara känsla? Fortsätt så!
 10. K

  Ny gravel, ramskada. Vad hade du gjort?

  Jag kan bara ta det ur mitt perspektiv. Om jag sålde en cykel från min firma (vilket har skett några ggr) och om en sådan händelse har skett och jag sålde en cykel färdig att cykla på, då innebär det ju inte att man skall införskaffa momentnyckel och ta reda på alla åtdragningsmoment och dra åt...
 11. K

  Tips på ny heldämpad stigcykel

  BMC Agonist? Jag har en son själv, tycker den funkar bra.
 12. K

  Enkelt mekställ för kolfiberram utan att ta av framhjul

  Som parentes kan jag nämna att under de år jag lagat ramar så är det runt 50 st som klämt sönder sina ramar på diagonal eller topprör. Antingen på mekställ eller på cykelstället på bilen. Man klämmer ramen på sadelstolpen i mekstället. Vill man ha sinnesfrid så köper man en billig sadelstolpe på...
 13. K

  Luftventil på rockshox deluxe rt har gått av, går det att laga?

  Kolla gärna med cykelbutiker med dämparservice, de brukar ha lådor med kasserade dämpare, med lite tur kan man få en bättre begagnad del att ersätta den trasiga med.
 14. K

  Ramjig ,garage å skit

  Denna tråd visar tydligt att det är personen bakom verktygen som gör resultatet. Fortsätt så.
 15. K

  RÅD SÖKES: Skada i kolfiberram

  Jag är kanske den man hänvisar till men hursomhelst så bör du också rådfråga någon som kan det här bättre än mig.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer