Senaste innehållet av Lilk

 1. L

  Kedjelinje Disc

  Tja tja forumet! Bygger hoj på BB386 Evo vevparti, och det blir shimanokomponenter, med rotor vevparti. Cykeln har skivbroms 12x142mm axel. Blir inte klok på vilken axel jag behöver, std road eller disc offset. Std har "samma" kedjelinje som shimano, 43.5mm och med offset får man 46mm. Det...
 2. L

  Göra en dålig cykel mindre dålig?

  Kör skiten ur hojen med ett syfte: ta reda på om du gillar hobbyn. Lägg pengarna på bankkonto, börsen eller satsa allt på rött på roulette för det för nog mer nytta.. Sen om du gillar det har du mer start budget till nästa hoj än om du uppgraderar denna. Bromsar kan ju vara om de fungerar iofs...
 3. L

  Wiggle Prime 343

  Det fanns för disc broms också men ser slutsålt ut.
 4. L

  Wiggle Prime 343

  Skivbromsade dischjul? Länka gärna! Priset från wiggle är inkl till o moms förresten.
 5. L

  Wiggle Prime 343

  Hej! Någon som fått hem och provkört detta prisvärda dischjul än? https://www.wiggle.co.uk/prime-343-carbon-rear-disc-wheel
 6. L

  Slowbuild leverans

  Jag fick min crash replacement ca 2 månader efter även om han lovade 1 vecka turn around. "Priority for crash replacement etc"
 7. L

  Rallarvägen Norge, nu med bilder

  Nej 10 dagar via Vaerlandet upp till Ålesund och med till Geilo igen via Trollstigen, Geiranger osv. Med tält och Gravelhojar.
 8. L

  Rallarvägen Norge, nu med bilder

  Körde den nu i Juli. Vi körde en tiodagarstur så första natten blev i Flåm. Helt görbart på en dag. Inte mycket brant att tala om.åt det hållet. Men cyklat man upp från Flåm blir det ett parti med mycket lutning.
 9. L

  Wolfpack tires - nån som provat än?

  Beställde Cross/Race då trail vart slut i lager ( men har återkommit nu?). Ska man byta cross mot trail eller testa detta? ( Väntar på att få tillbaka mitt finhjul)
 10. L

  Specialized Epic - The tråd

  Riktigt fett! Hur känns vinklarna med 130mm slag? Blir det lite väl flack sadelvinkel eller funkar det bra? Övriga kommentarer på 120vs 130 o reba vs 34. Lurar själv på att byta Reba mot SID eller Pike..
 11. L

  Slowbuild leverans

  Nej märkte inte ens genomslaget. Åkte genom lite stenar och rötter, sen kände jag att däcket var svajigt = punka och lågt tryck. Stannade omedelbart för att fixa och upptäckte då skadan i närhet till punkteringsstället.
 12. L

  Slowbuild leverans

  Mina SMCi28 fick tyvärr en spricka nu vid första punkteringen :/. Hjulet är demonterat och skickar ned navet till Stefan för ombyggnad på crash replacement. Får se hur detta går.
 13. L

  Wolfpack tires - nån som provat än?

  Hur passar ett par race/race till en dc hoj som epic evo/alpha/spur? Och hur står de sig mot Rocket ron liteskin? Lär tappa lit3 fart och rull, men hur mycket, och hur mycket punkaskydd o grepp vinner man?
 14. L

  Nybörjare, ny cykel, nya mål

  skit I cykelklubben om du bara vill pendla. Gå med i den och gå på nybörjarintro tidigt om du vill lära dig cykla ordentligt och har ambitioner att använda cykeln som träningsredskap.
 15. L

  Har jag köpt för liten cykel

  Är det redan fredag?
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer