Senaste innehållet av Putteman

 1. P

  Hur ändra inställningar på Ultegra Di2 2020?

  Tack för snabbt svar! Kan alltså mitt system bluetooth? Har sett att det finns tillbehör att köpa för BT därav min fråga.
 2. P

  Hur ändra inställningar på Ultegra Di2 2020?

  Jag har precis blivit med Di2 för första gången. SHIMANO ULTEGRA DI2 FD-R8050 SHIMANO ULTEGRA DI2 RD-R8050 SS 11SP Jag försöker lära mig hur det funkar, och förstår att man kan ändra till Semishift mm. Vad är alternativen på hur man kopplar in sig på nåt sånt här? Kan man köra bluetooth...
 3. P

  Visa Din Flannel!

  Jäkligt trevlig. Jag tycker Endura har ett riktigt bra sortiment för MTB. Har nån tröja som tvättats hundratals gånger från dom som fortfarande känns fräsch.
 4. P

  [Samlingstråd] Vad är min cykel värd?

  Jag tänker sälja min lvg hoj. Vill ni hjälpa mig värdera den? Tycker på riktigt att det är svårt. Bianchi Intenso 105 2015, fälgbroms. Gick första året 2016 och bara rullat några hundra mil, dvs. väldigt fin. Shimano RS81 C24 hjul plus original. Conti GP4000 däck. Servad med vajrar, höljen...
 5. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Där berör du en annan tanke jag har nu med ny hoj. Tidigare så har jag alltid åkt med sadelväska där slang, pump och multiverktyg åkt med. Jag antar att sadelväska är inte ok stilmässigt?? :-)
 6. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  På min MTB så har jag inte punkat en enda gång sedan jag började med tubeless för ett par år sedan. Även fast jag hittar taggar o grejer i däcket så funkar vätskan. Förekommer det punka i praktiken när man kör TL på landsväg eller är det mer i teorin bara?
 7. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Just så ja gissade, då känns det som att 25 ska jag ha helt enkelt. Vad jag hittar så verkar GP5000 i tan-wall/cream inte göras i TL dock. Då behöver jag ta ställning till vilket jag ska prioritera....
 8. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Aha, innebär alltså att själva hjulet är något ocentrerat byggt? Nu får jag som sagt mina nya hjul om ett par veckor så "löser" sig det isf., eller blir värre.
 9. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Sssch! Berätta inte det för någon. Jag tänkte att folk inte vet att Roval kommer därifrån. ;-) Det smärtar mig att erkänna att det sitter en helsvart Specialized sadel på nu också helt enkelt för att den passar mig...... Kanske blir jäkligt rätt då med Specialized däck plötsligt? :-) Sånt...
 10. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Det där är väl Schwalbes "findäck" eller? TLE antar jag är så det går att köra tubeless. Även jämfört med latex slang så borde det ju spara några gram antar jag. Har haft tubeless på min MTB i flera år och funkar ju hur bra som helst. Hur många ml brukar man köra i lvg däcken?
 11. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Aha, låter som nåt man gör när man har quick release eller vad det heter? Jag har thru axle och skivbroms, och det går ju liksom inte att spänna på båda sidor. Nåt att göra då eller bara att somna om?
 12. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Jag antar att "disha" innebär att centrera det något? Har såklart noterat detta också. Jag är inget vidare på att skruva. Hur gör man det och är det viktigt mer än av estetiska skäl?
 13. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Ok, tack för tipset! Då dyker det upp två "viktiga" frågor direkt. Är den ok att sätta Specialized däck på en Bianchi?? Och har funderat på tubeless eller inte, men om man inte kör tubeless vilka latex slangar kör folk med?
 14. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Har faktiskt funderat på att ev testa just Vittoria. Vilket är deras "bästa" modell för oss motionärer? Deras "GP5000" så att säga? Jag tänker att jag köper däck så sällan så nån hundring hit eller dit är inte så viktigt, utan vill ha bra skit. Just dessa på bilden var ju även grymt snygga. :-)...
 15. P

  Vilka landsvägsdäck ska jag välja?

  Jag har skaffat ny hoj och ska sätta dit Roval CL50 hjul. Dom har innermått 20,7 och yttermått 29,4. Hojen är en Bianchi Oltre XR4 Disc (nämner det för jag hittar fasen inte skrivet hur breda däck dom anses klara?). Just nu sitter det original 25 mm däck på, inte så jättemycket marginal tycker...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer