Senaste innehållet av theBrand

 1. T

  Är RS Charger 2.1 en #skitkonstruktion?

  Vad menar du skulle vara anledningen till att för mycket returdämpning skulle ge upphov till kavitation?
 2. T

  Är RS Charger 2.1 en #skitkonstruktion?

  Jag tror att du nog inte är helt fel ute Makten. Som lättare åkare hart jag ofta motsatta problemet, om jag ställer LSR så snabb som jag vill ha den så får jag för lite HSR. Det som gör att det blir lite förvirrande är ju att lösningen för en lättare åkare är en mjukare HSR-stack, så man kan...
 3. T

  XC/Trailifiera min Pole Evolink

  Jag tror ändå att du skulle vinna på att montera lite smalare däck, typ DHR2 2,3/2,4 Exo fram och ett Minion SS eller Dissector 2,3/2,4 bak. (Personligen kör jag gärna däck med hyfsat stadiga kantdobbar fram oavsett hur platt stigen är)
 4. T

  XC/Trailifiera min Pole Evolink

  Skippa tjockisdäcken och du är hemma. Tjoffa lite mer luft i bakdämparen också så svarar det lite bättre när du släpper loss gubbwatten ;)
 5. T

  [Artikel] Nya Scott Spark: mountainbiken som får din cykel att se omodern ut

  Som cyklist skriver så är det väl snarare lite mer lättmekat än generationen innan. Annars ser jag inga direkta fördelar med konstruktionen, jag tycker inte den blev direkt snygg (men det kan man ju tycka olika om). Däremot var det ju lite tråkigt med de enormt långa sadelrören till den ganska...
 6. T

  Visa ditt rambrott

  Jag gissar på en repa 😉
 7. T

  [OT]EuroVision!?

  Ironi gör sig bäst på internet.
 8. T

  [OT]EuroVision!?

  Jag tittar givetvis inte på Eurovision eftersom det är extremt svennigt och töntigt, men Frankrike var bäst.
 9. T

  Ibis Ripmo, godspeed

  Du ska köpa en Evil Offering V2 istället.
 10. T

  Jenny Rissveds

  Om du inte förstår varför det känns märkligt att få den frågan när man söker för uppenbart orelaterade besvär så skulle jag säga att du skulle kunna vara en bättre läkare än vad du är (oavsett könstillhörighet).
 11. T

  Byte av dämpare

  +1 Kvalitet framför kvantitet gäller i synnerhet för bakdämpare. Vad är det förresten som gör att du vill ha mer slaglängd, vilken egenskap vill du förbättra?
 12. T

  Byte av dämpare

  Som sagt, stumpy Lt har en kortare klyka och längre dämpare och jag tror det ska räcka. Men kolla med din lokala Spetznatz-handlare, tror man kan köpa klykan löst.
 13. T

  Byte av dämpare

  Jag tror det räcker med en klyka och dämpare från LT-modellen (210/55?). (185/50-dämpare är jag ganska säker på enbart finns i trunion, och den passar inte på din cykel)
 14. T

  Cyklar vi på för stora cyklar?

  Man kan boka privatlektioner, kostar en kasse finöl. Varje lektion börjar med att man halsar en långburk för att bli mjuk i kroppen.
 15. T

  Cyklar vi på för stora cyklar?

  Jag lanserar härmed mitt eget system: RÖV (Rätt Över Vevlagret) Det hela är mycket enkelt, försök cykla med en utgångsposition där du har din tyngdpunkt placerad ungefär rakt över vevlagret sett från en tänkt linje i 90 grader från marken. Om du upplever att du har svårt att bibehålla denna...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer