Senaste innehållet av X-Race

 1. X

  Service på DT Swiss gaffel och dämpare.

  Kolla med JBP, Järvsö.
 2. X

  Tidsbokningen JBP:s dämparservice

  Inte provat men intressant, vore sjukt gött om det funka med att boka specifik dag för servicen. Bra att dom har öppnat även webbokningen igen, gick att lämna på plats under sommaren.
 3. X

  Olyckor i JBP

  Håller fullständigt med, vi kan ju försöka att inte bli en klassisk happytråd som man bara fullständigt tröttnar på då det alltid spårar iväg offtopic. Jag lyfter därför frågan kring hur det generellt ses på det med stig/endurocykel i bikepark. Ofta hör/läser jag att det funkar lika bra, är det...
 4. X

  Olyckor i JBP

  Betyder det att det är fritt fram att vistas i lederna efter stängnibg då?
 5. X

  Olyckor i JBP

  Finns ingen grind, så det sket sig så att säga.
 6. X

  Olyckor i JBP

  Gå är nog inget problem i sig, det är dock fortfarande klassat som en byggarbetsplats vilket i teorin skulle kunna innebära stora problem om det händer en olycka, men det ska väl mycket till om man går lederna. Att cykla är dock big no no. Bin there done that så att säga 😊, inte populärt.
 7. X

  Olyckor i JBP

  Vistas i parken efter stängning är förbjudet, det klassas som byggarbetsplats då eftersom det fixas med leder och eventuellt byggs. Samma som på vintern då de pistar efter stängning. Så dålig idé att vara där efter stängning med andra ord.
 8. X

  Olyckor i JBP

  Man behöver nog evetuellt kliva av cykeln på några ställen mest för säkerhets skull, och det är ju därför man rekar, men det mesta går att åka med hjulen på backen.
 9. X

  Olyckor i JBP

  Ja enligt vad VD:n sagt så hade de ju ifjol 270 000 åk i parken, 27 000 besökare med i genomsnitt 10 åk per dag, och ca 25-30 ambulanser och i år har väl dom som likt många andra destinationer ökat ordentligt i besökarantal.
 10. X

  Olyckor i JBP

  Vad menas med samma område??
 11. X

  Olyckor i JBP

  Tror inte det är ett stort problem faktiskt och att det finns restauranger i anslutning till en skidanläggning som bland annat säljer alkohol är ju ofrånkomligt. Vi får väl än en gång hoppas att det finns lite personligt ansvar med i bilden.
 12. X

  välsorterade cykelbutiker

  MTB Store!!
 13. X

  Noll frigång SRAM Code R

  Är den luftad med slitna belägg tidigare? I så fall behöver du öppna bleed skruven och trycka tillbaka kolvarna. Rör inget efter att det är gjort så går det fint.
 14. X

  Fox 36 mudguard

  Har Syncros på min 49:a å den funkar riktigt bra.
 15. X

  Åsikter om konstigt ljud i bakdämpare FOX?

  Den behöver en rebuild 👍
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer