Fox Attack Water pants


Märke: Fox
De mest entusiastiska förarna har inga lediga dagar. Se till att regniga dagar blir åkdagar med Attack Water Pants. Lättviktig, vattentät byxa som andas och håller dig bekväm, skyddad och framför allt låter dig köra ute när alla andra är fast inomhus. Attack Water Pants är inte en vanlig regnbyxa. Den har helt förseglade sömmar, en precis, bekväm passform när du kör och avsmalnande ben som inte fastnar i kedjan. Vare sig du kör dirtbike i terrängen eller tar cykeln till skola eller jobb – i ut och skur – är dessa MTB-byxor perfekta för dig


Vad tycker du om Fox Attack Water pants?
5
4
3
2
1
Snefan
2019-12-16
Styrkor:
Sköna. Smidiga. Vattentäta

Svagheter:
Inga

Sammanfattning:
Perfekta i våt å lerigt väder

Ultralite
2019-12-03
Styrkor:
Snygga, sköna, perfekt passform!

Svagheter:
Har faktiskt inte hittat någon ännu men troligen för varma för regniga sommardagar.

Sammanfattning:
Köpte dessa som höst- och vinterbyxor. Har nu hunnit cykla i dem ett antal gånger mellan -5 och +5 grader, lätt duggregn, lera och snö. Hittills har jag hållit mig både torr och varm (till skillnad mot mina Endura spray shorts som läcker igenom i sömmar där bak :( ). De är tighta nertill men har en bra resår så går att köra både innanför eller över vinterskor.
Jag är en extremt varm person och upplever att de andas bra.
Regn pärlas på ytan men de kan säkert behöva återimpregneras efter ett antal tvättar. Jag har väl tvättat dem 5-6ggr och upplever ingen försämring ännu (änglamarks fintvättmedel). De skaju dock vara vattentäta utan impregnering. De verkar väldigt slitstarka även om jag inte kraschat i dem.
Upplever dem true to size (183cm/84 kg strlk 34) och mina Dainese trailskin benskydd passar under utan problem. På Fox egna bilder ser de väldigt tighta ut, det är dom inte i verkligheten utan har en väldigt snygg lite lagom halvtight passform.

Väldigt nöjd med detta köp, motsvarande modell heter nu Ranger 3L pants. Helt klart prisvärd produkt.