POC W's Ultimate VPDs Bib Shorts

POC W's Ultimate VPDs Bib Shorts
Märke: POC
Årsmodell: 2021
♀️Produkt anpassad för damer

Tillverkarens beskrivning
Designade av kvinnliga cyklister för kvinnliga cyklister. W’s Ultimate VPDS Bib Shorts ger förbättrad funktionalitet både under cyklingen och de nödvändiga toalettbesöken.

Chamois
Vår Multi-D-chamois specifikt designad för kvinnor, nu uppdaterad med ett nytt, mjukare material för ökad luftgenomströmning. Formen och designen på chamoisen ger stöd och komfort på varje cykeltur, och passar extra bra vid långa pass i raceposition. Vi adderar silikon till vår stoppning — vi tror vi är de enda som gör det — för att bättre absorbera vibrationerna från vägen.

Material
Vi har använt så få sömmar som möjligt för att öka komforten, och konstruerat material för att ge stöd och förbättra den aerodynamiska profilen.

Grippers & Hängslen
Benavsluten med silikondetaljer är integrerade i materialet för bästa finish och en sömlös känsla mot huden. Hängslena är tillverkade av ett extremt flexibelt meshmaterial med god andningsförmåga för ökad ventilation och komfort. Med ett bredare hängsle fram och två traditionella bak sitter dessa bibs perfekt på plats hela cykelturen.

Skärning
Med extra flexibilitet och överlappande konstruktion på hängslena har vi gjort det möjligt att dra ner shortsen utan att ta av tröjan eller jackan, vilket gör att funktionaliteten är utmärkt både på och av cykeln.

Pris: 1999 Kr

(Officiell information från POC)


Vad tycker du om POC W's Ultimate VPDs Bib Shorts?
5
4
3
2
1
0.0
0 recensioner