Tävling: vinn en cykelhelg i Åre

Datum:
29 maj 2021 08:32

Ta chansen och vinn en helg i Åre i juni! Testa rolig och familjevänlig stigcykling i Björnen, Åre Bike Park Trail. Du får också möjlighet att njuta av den liftbaserade utförscyklingen i Åre Bike Park. Tävlingen pågår tom söndag 6 juni, vinnare presenteras måndag 7 juni. 

Cyklingen i Åre växer så det knakar och nu ger vi dig chansen att vinna en helg i juni. Vi drar en vinnare och priset gäller för upp till 4 personer. Ni får testa både lednätverket i Björnen och utförscyklingen på Åreskutan. Åres cykling, såväl stigarna i Björnen som downhill-lederna på Åreskutan, har premiär torsdag den 10 juni denna sommar.

Vi ger dig även möjligheten att bli en bättre cyklist på kuppen och bjuder på en 3-timmars teknikkurs i stigcykling. Boende och trail- och liftpass är självklart också inkluderat.

Emrik Jansson/Åre SwedenTa med en kompis, eller tre. Eller familjen.

Det här ingår i vinsten:

  • Hotellboende på Holiday Club för 4 personer
  • 3 timmar teknikkurs i stigcykling med Åre Bikes i Björnen
  • Lift- och trailpass för Åre Bike Park DH och Trail från Skistar

Vad väntar du på? Tävla nedan! Psst… Du kan hitta ledtrådar i den här artikeln om Åre Bike Park Trail i Björnen.

>>> 8/6 Stort grattis säger vi till Jimmy Sörensen som åker upp till Åre nästa helg för att cykla i Björnen och på Skutan!

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2021-06-06

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten tas ut under juni 2021 under en och samma helg. Guidning med Åre Bikes gäller i Björnen, den kan inte bytas mot guidning i Åre Bike Park DH. Vinnaren går med på att ställa upp på en intervju med Åre Sweden efteråt. Vinnaren bekostar resa själv. Vinnaren står för eventuell vinstskatt.
Emrik Jansson/Åre SwedenUpplev stigcyklingen i Björnen i Åre Bike Park Trail.
Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

Inga kommentarer