Säkrare köp & sälj på Happyride med digitala köpekontrakt

Datum:
05 november 2019 13:03

Nu kommer möjligheten att enkelt skapa ett digitalt kontrakt för dig som handlar på Happyrides Köp & Sälj. Tjänsten heter Swiftcourt och gör att säljare och köpare kan verifiera varandra med BankID.

Har du cykelprylar som ligger och skräpar? Eller är du på jakt efter en cykel? Då är Happyrides Köp & Sälj stället för dig. Sveriges i särklass största nischade begagnatplats för cykelgrejer. Att annonsera är självklart gratis.

Med de nya, enkla digitala köpekontrakten blir Köp & Sälj lite bättre. I praktiken är det enkelt: det kommer att finns länk till köpekontrakt i varje annons och även under ”mina annonser”. Säljare och köpare får varandras personnummer som verifierats med BankID.

Syftet med möjligheten till köpekontrakt via Swiftcourt är att kunna erbjuda ett säkrare sätt för säljare och köpare om man skickar pengar eller varan i förskott. Men även om man träffas och gör upp affären kan man gå tillbaka till kontraktet om något inte stämmer mot beskrivningen.

Information som man behöver för ett kontrakt

  • Namn
  • Mobilnummer
  • Personnummer på säljare och köpare

Att handla begagnat är billigt och bra för miljön. Oftast kan man lita på folk, men är du osäker så kika på våra aktuella varningar och kika på vår artikel om att handla säkert. Skapa ett köpekontrakt för cykel / övrigt

Senaste kommentarer

jomper 2019-11-07 16:39

Möjlighet för Swiftcourt är kunna spärra personer ska vara på gång, det borde tillföra reell nytta.

Valhalla_ 2019-11-07 17:38

Now we're talking. Det där är bra.

Havoc 5 2019-11-21 21:23

Kan inte någon bara köpa mitt jäv..la vevparti som ligger här o samlar damm i sovrummet snart.
Betala hur ni vill.
Jag skickar det vart som helst eller möter upp.

Jimel 2019-11-21 21:42

Jag tar det.