Back in Black: Happys Black Tee åter i lager

Datum:
08 maj 2020 15:41

Nu finns återigen Happyrides populära svarta t-shirt i lager, från storlek S ända upp till dubbel XL.

Vi kommer att fylla på Happyshopen kontinuerligt. Nyligen har vi beställt in flera nya t-shirts, delvis med helt nya tryck samt fyllt på där vi inte har haft något kvar.

CC BY-SA 3.0/Rolf Broberg

Som Sjömanshustrun i Göteborg har många spanat efter den svarta Happyride t-shirtens återkomst.

Nu har första laddningen med en av tröjorna kommit in på lager. Det är ett kärt återseende (tänk sjömanshustru som får tillbaka sin fiskarman efter långa blåsiga dagar på havet) att se Tee black har kommit tillbaka i alla storlekar, samt nya storleken XXL.

>> Ta mig till Happyrides shop

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

fhloston 2020-07-20

Min sambo fick en M, den funkar, om den inte krymper.

zinkpasta 2020-07-19

Sixten var det ja.. "Jag är personen som står och r*nkar utanför din portuppgång." skulle ju funka på en t-shirt helt klart. * https://happyride.se/forum/threads/ram-open-mould-eller-kina-kopia.3453811/post-3454535

jingleyschmidt 2020-07-19

Jag saknar Sixten!

Jolinwood 2020-07-19

shhhh! dont mention the Sixten

AlfaAlfa 2020-07-19

Jag skulle vilja ha en t-shirt med något som jag starkt förknippar med happyride, jag tänker mig en bild av en excelfil där geometrin mellan Vitus Sentier och "valfri" cykel jämförs. Det vore lite ny-retro så där.

Spacekitty 2020-07-19

Jag brukar ha L i andra t-shirt och denna L sitter precis som dom brukar göra. Men tyget kunde vara lite mjukare/stretchigt, känns nu som en styv diskhandduk.

zinkpasta 2020-07-19

Det påstås på diverse håll att jag borde ha en "Don't follow me, I do stupid things."-tischa. När kommer en sån?

Yonna 2020-07-19

Kan inte hitta storlekstabell. Men kan berätta att jag fick från en kompis två lady t-shirt eftersom både M och L var för liten för henne. Vanligtvis har jag storlek M men den var också för tight för mig men storlek L passar bra. Jag är 171cm, smal,...

Spacekitty 2020-07-02

Glöm inte storlekstabell.

UMB 2020-07-02

"Ride it like you stole it" har de tryckt dit på min cykel (White). Passar min åkstil bra och funkar fint även som tröjtryck 🤑