24Storage söker testpiloter: gratis cykelrum 1 år och stort verktygskit

Datum:
30 oktober 2019 08:30

Nu erbjuder 24Storage dig som tar cyklingen på allvar en möjlighet att testa världens bästa cykelrum i ett helt år. Du får dessutom ett rejält kit med bland annat verktyg och mekställ. Det är själva förrådet och möjligheten till att ha ett cykelutrymme hemma i din egen bostad som vi vill att du testar.

Anmäl testa och behåll. Det är de tre sakerna som du ska göra om du vill bli testpilot. Nu kan du få allt du ser i bilden ovan tillsammans med ett förråd gratis i ett år hos 24Storage på någon av deras 22 anläggningar runt om i Sverige. Det man får är alltså ett års gratis förråd medan alla prylar och cykelrummet eller cykelytan får du behålla.

Nu erbjuder 24Storage dig som tar cyklingen på allvar en möjlighet att testa världens bästa cykelrum eller cykelyta i en del av ett rum hemma i din bostad. Har du en hylla med böcker du redan läst, ett gästrum som ingen sover i eller en skrubb med sparade kläder du aldrig använder?

Rensa ut det du vill spara men inte behöver hemma och förvara det hos 24Storage. Istället installerar vi världens bästa cykelrum med marknadens bästa utrustning på ytan du frigjort hemma med hjälp av förrådet, så du kan ta hand om din cykel ordentligt. Med andra ord får du möjlighet att leva ett större liv.
Hur har det varit att rensa ut klädkammaren gästrummet eller skrubben och med hjälp av ett 24Storage-förråd fått ett maxat cykelrum hemma? Det är det vi vill veta.

Detta ingår för dig som blir testpilot för 24Storage:

 • Gratis förråd i ett år hos 24Storage*
 • Flyttkartonger till förrådet (24Storage)
 • Flytthjälp (vid behov)
 • Uppsättning av cykelrum (24Storage)
 • Golvmatta / golvplattor (vid behov)
 • Advanced Mechanic Tool Kit från Park Tool (innehåll, bild nedan)
 • SKS Rennkompressor cykelpump (multiventil)
 • Rengöringssats Muc-Off (åtta delar)
 • Diverse förbrukningsmaterial rengöring (svampar, trasor etc)
 • Mekställ, Park Tool PCS-9
 • Cykellås, Kryptonite Evo Mini7 plus kabel

Ansök här

Ansök om att bli en testpilot: 24Storage

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.

Om 24Storage
Att hyra ett förråd hos 24Storage innebär att du får plats hemma för det du älskar. Ett större liv helt enkelt. Med sina 22 anläggningar i Sverige är man en av de ledande self storage-aktörerna. Alla förråd är moderna, säkra och har bra belysning. Man bokar och betalar online på 24storage.se.

ADVANCED MECHANIC TOOL KIT.

Mer om att bli testpilot

I Happyrides olika testpiloter har du som läsare chansen att bli utvald och testa cyklar och prylar. Testerna kommer att vara oberoende och du är fri att skriva precis vad du tycker, ris som ros. Produkterna och resorna till våra testpiloter levereras av modiga företag som vill att vanliga, dödliga cyklister ska uppleva deras saker.

Hur väljer Happyride vem som ska bli Testpilot?

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en cykel, hjälm eller liknande. Fler recensioner ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Förutom kriterierna ovan, är det i denna testpilot viktigt att du bor relativt nära en 24S-anläggning, här ser du var de finns. Du kommer också i steg två att ombes skicka in en bild på rummet/ytan som du vill göra om i din bostad.

Det du är testpilot för i detta fall är alltså förrådet och vad det ger dig möjlighet till, dvs skapa ett cykelrum hemma. Det är inte verktygen som du ska skriva om i din recension.

Äntligen kan du skapa ett snyggt och ordnat cykelrum hemma!

Testpiloten med 24Storage i 7 steg

 1. Se till att ha minst en bra recension med bild som är skriven under de senaste tolv månaderna.
 2. Ansök om vilka prylar du vill testa. Ansökningstiden är normalt 2 veckor.
 3. Håll tummarna och/eller be en bön, medan happyride.se bedömer alla testpilots-ansökningar.
 4. När vi kontaktar dig via mail måste du svara inom 24 timmar annars förbehåller vi oss rätten att ta fram en ny testpilot, och du svarar med bild på den yta du villl göra om till cykelrum.
 5. Testa – i detta fall förrådet hos 24Storage  – och skriv en ärlig och bra recension med bilder.
 6. Behåll alla prylar, samt och cykelrummet/cykelytan.

* Förrådsyta upptill 2,25kvm, vilket motsvarar 40 flyttkartonger eller boyta på 18kvm. Valfri anläggning i mån av lediga förrådsytor.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

s-o 2020-05-15

”Bakxäveln” :) Ja, vem har inte kallat den för det när det krånglat? :LOL:

Atlas 2020-05-15

Ja ja, nu vet vi om förråd. Visa hojarna nu, de ser grymma ut!

Redaktionen 2020-05-15

https://happyride.se/wp-content/uploads/2020/05/puff-24S-2000x1043.jpg I höstas sökte vi en testpilot till 24Storage. Med förvarning i förråd hos 24Storage frigjordes ett rum för cykel hemma hos testpiloten Alec Ruston (@Bollox). Här läser du vad te...

Jimel 2019-11-19

Grattis!

Bollox 2019-11-19

Boom! Utvald och uppringd av HappyRide o 24-Storage idag. Dags att se vad skall bort till förrådet samt hur cykelrummet skal se ut :-)

fredrik168 2019-11-13

Jag kan testa verktygskitet! Har ingen nytta av storaget så det kan nån annan få.

lindengbg 2019-11-11

Hade det varit omvänt, dvs att ha cykelverkstad hos 24 så hade det varit toppen. Att rensa (och omvandla) ett runt hemma är nog svåraer.. Har de fått in några kandidater alls tro?

JohanA 2019-11-11

2 dagar kvar att ansöka https://happyride.se/2019/10/30/24storage-soker-testpiloter-gratis-cykelrum-1-ar-och-stort-verktygskit

Jimel 2019-11-01

Valkar gör det väl bara bättre?

jonte987 2019-11-01

Kneecap har inga frökenfingrar.