Sponsrat innehåll från TREK

3 Klassiska misstag i bike park

Datum:
04 juni 2021 11:54

I denna video går vi igenom några klassiska misstag i bike park och hur man undviker dem. Med oss har vi europamästaren i enduro Josefin Björkman. Vi kikar på hur du droppar bättre, hur du hanterar kurvor och berms, samt hur du kan få ett bättre flow ner i rotiga, tekniska partier. Mycket nöje!  

Bättre berms, mer flow och skönare drop: Hur får man till det? Enduromästaren Josefin Björkman bjuder i denna video på sina do’s and dont’s från Isaberg.

Anders Wingqvist/Happyride26-åriga ingenjören Josefin Björkman har svart bälte i cykling efter 15 år med downhill och enduro.

Josefine Björkman är 26 år och bor ett stenkast från Vallåsen bike park. Tävlar i enduro och har tidigare kört downhill. Är med i svenska landslaget sedan 2012 och har tagit SM-guld i både downhill och enduro.

Anders Wingqvist/HappyrideJosefin på ett rotigt parti av Jättestigen i Isaberg. Högt linjeval, bromsa på rätt ställen och ”var lätt på cykeln, som i en pumptrack”.

Fram till 21 juni kan du föresten vinna ett par kolfiberhjul värda 13 000 kronor från Treks tillbehörsmärke Bontrager, tävla här. 

Cykling i inboxen

Missa inte det senaste från Happyride, signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kommer max en gång i veckan.
  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till martin@happyride.se
  • Taggar

    , ,
  • Kategorier

    Video

Senaste kommentarer

MagerValp 2021-06-04

Vackert att se dig dansa över rötterna på Jättestigen. Mitt problem är att jag inte alltid vågar lita på greppet, fast då var det ju lerigt och snorhalt när vi var där för några veckor sedan. Gjorde ett tappert försök och sen blev det feg-linjen efte...