Senaste innehållet av hungrig

 1. H

  NX Eagle växelbekymmer

  Det där med att den ligger rätt på någon växel, men inte alla, det låter ju som växelörat. Låter som att det ofta inte är rätt justerat på nya cyklar. Glapp i trissor och så är väl normalt även på nya GX, tyvärr.
 2. H

  Sätta ihop cykel

  Jag skulle tro att var du än bor så finns det säkert en Happyit i närheten som glatt hjälper till.👍 Att det kostar några hundralappar om någon ska ta in den i verkstaden, titta på den, montera, kolla så att allt är bra, och sedan ta betalt, känns inte konstigt. Jag skulle tro att verkstaden nog...
 3. H

  Familjevänlig cykling, Narvik, Abisko, Riksgränsen

  Jag såg inget liftburet där uppe, men hade gärna fortsatt längre på leden mot Låktatjåkko. Verkligen fantastiskt fint.
 4. H

  Utvärdering av rejäla dragkrokshängda cykelhållare

  Ifall någon annan undrar, så kan jag bekräfta att den var jäkligt poppis på Blocket! :) Jag lade ut den för 4500:- och hade många intresserade, fick den hämtad samma dag.
 5. H

  Utvärdering av rejäla dragkrokshängda cykelhållare

  Halv-OT, men vad kan ett rimligt begagnatpris vara på en Velocompact 927 med skena för fjärde cykel? Billigaste på prisjakt är 4900 + 1350 för skenan = 6250. Jag har fått intrycket att dessa håller värdet hyfsat, och skicket är bra. Värd 4000?
 6. H

  Köpa, leasa, avbetala

  Jag skulle aldrig i livet låna till en cykel, och jag har aldrig köpt något jag inte haft råd med, utan har hellre låtit bli. Hus är en annan femma, eftersom man räknar med ökande snarare än minskande värde.
 7. H

  [OT] Löparsko för breda fötter neutral / supination?

  Jag väger 75, och har nyligen köpt ett par Torin, utöver de Escalante Racer som jag haft sedan december. För grus och asfalt hade jag nog valt Torin om jag bara skulle ha en sko, eftersom den har lite mer dämpning.
 8. H

  [OT] Kaffetråden

  En kvarn och en riktig filterkorg är väl det första som behövs till Gaggian. Ett öppet portafilter skadar inte, för att kunna se om något blir fel.
 9. H

  [OT] Kaffetråden

  Kafferosteriet Koppar har koffeinfritt, både brygg och espresso. Lite färskare än det på hyllan i matbutiken :)
 10. H

  [OT] Is-status Gbg

  Någon som varit ute i veckan? Finns det någon bra is någonstans i närheten? Hellre söderut än norrut. Jag var ute en sväng på grunt vatten på Kungsbackafjorden nyss, men det är ju ingen bra is.
 11. H

  OT: Vilken laddbar bil ska jag ersätta xc70 med?

  Sen på bollen, men... Varför inte? Haft en Zoe som lånebil och gillade den starkt, kanske framförallt för att jag tycker att den ser cool ut. De som äger en brukar gilla den. Vi ville ha lite mer utrymme så vi valde en Leaf.
 12. H

  [OT] Kaffetråden

  Igenkänning på det! Jag har i alla fall bara själv gått in bakom disken en gång :)
 13. H

  [OT] Kaffetråden

  Om man har beställt Americano ute, och inte gillar det, så är det nog värt att prova en med mycket mindre vatten, i alla fall enligt mina smaklökar. Nu dricker jag sällan kaffe ute, men jag dricker mest Americano. På kafé i Sverige så får man säga ifrån om man inte ska få en halvliter tevatten...
 14. H

  [OT] [Run, Forrest, Run] Happys egen löpartråd

  Det är svårt att veta hur mycket man ska ta till sig av svepande kommentarer som "Vibram är för hårda" :) Jag är ju lite sugen på ett par riktiga trailskor, eftersom jag helst springer i skogen, även om det funkat förvånansvärt bra med mina Racer i skogen. Vattentätt kanske är bra när det är...
 15. H

  [OT] [Run, Forrest, Run] Happys egen löpartråd

  Det var en jäkla tjock sula på dem, kändes de stabila ändå? Jag har tendens att trampa snett, så jag är rädd för tjocka sulor, eftersom det verkar ge mer hävarm åt underlaget så att säga. Jag har nu nästan uteslutande sprungit i Escalante Racer sedan jag fick dem i december, både på väg och i...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer