Senaste innehållet av hungrig

 1. H

  Tips på stigdestination, kring Oslo / Fredrikstad / Strömstad

  Kul med väckning av en gammal tråd! Jag ser att jag glömde rapportera hur det gick, @Luzen Jodå, vi hade en riktigt bra helg, fantastiskt fin cykling runt Strömstad. Det blev två besök på parken och två till Björnerödspiggen. En heldag då vi tog en bil bort, cyklade tillbaka till Lagunen, och...
 2. H

  Familjevänlig cykling, Narvik, Abisko, Riksgränsen

  När vi var där 2019, så minns jag Rallarvägen från Björkliden som rätt så igenvuxen. I början var det mycket spång, lätt för en någorlunda van cyklist, men inget som resten av familjen uppskattade, så vi avbröt utan att komma så långt. En av våra stora favoriter där uppe var vandringen till...
 3. H

  Slipade glasögon för stigcykling?

  Hmm.. OK, kanske ska köra utan polariserande glas då, och istället behålla mina nuvarande slipade / polariserande som ju ändå funkar.
 4. H

  Slipade glasögon för stigcykling?

  Någon aning om vad glasen heter, och var hittade du dem? Jag var hos Synsam i Johanneberg (Göteborg) som ska vara specialiserade på sportglasögon. Hon jag pratade med sa att det inte finns fotokromatiska polariserande. Hur ljusa blir de när solen går ner? Funkar de inomhus, eller på kvällen...
 5. H

  [OT] Löparsko för breda fötter neutral / supination?

  Ja, det har jag förstått att det kräver invänjning att med stor ändring i drop, men det gäller ju i så fall vilken sko som helst som utan hälsprängning, oavsett om det är Altra eller annat märke.
 6. H

  [OT] Löparsko för breda fötter neutral / supination?

  På vilket sätt då? Menar du att zero drop tar tid att vänja sig vid? Jag har nu tre par Altra, och har inte tyckt att det är något konstigt med några av dem. Inte haft några skavsår eller andra problem.
 7. H

  Utvärdering av rejäla dragkrokshängda cykelhållare

  Även om den är betydligt mycket billigare än en Thule, så hade inte jag chansat på en okänd budgetvariant. Saker som kostar hälften brukar bli rätt dyrt, om man får slänga skiten och i alla fall köpa den bättre varianten.
 8. H

  NX Eagle växelbekymmer

  Det där med att den ligger rätt på någon växel, men inte alla, det låter ju som växelörat. Låter som att det ofta inte är rätt justerat på nya cyklar. Glapp i trissor och så är väl normalt även på nya GX, tyvärr.
 9. H

  Sätta ihop cykel

  Jag skulle tro att var du än bor så finns det säkert en Happyit i närheten som glatt hjälper till.👍 Att det kostar några hundralappar om någon ska ta in den i verkstaden, titta på den, montera, kolla så att allt är bra, och sedan ta betalt, känns inte konstigt. Jag skulle tro att verkstaden nog...
 10. H

  Familjevänlig cykling, Narvik, Abisko, Riksgränsen

  Jag såg inget liftburet där uppe, men hade gärna fortsatt längre på leden mot Låktatjåkko. Verkligen fantastiskt fint.
 11. H

  Utvärdering av rejäla dragkrokshängda cykelhållare

  Ifall någon annan undrar, så kan jag bekräfta att den var jäkligt poppis på Blocket! :) Jag lade ut den för 4500:- och hade många intresserade, fick den hämtad samma dag.
 12. H

  Utvärdering av rejäla dragkrokshängda cykelhållare

  Halv-OT, men vad kan ett rimligt begagnatpris vara på en Velocompact 927 med skena för fjärde cykel? Billigaste på prisjakt är 4900 + 1350 för skenan = 6250. Jag har fått intrycket att dessa håller värdet hyfsat, och skicket är bra. Värd 4000?
 13. H

  Köpa, leasa, avbetala

  Jag skulle aldrig i livet låna till en cykel, och jag har aldrig köpt något jag inte haft råd med, utan har hellre låtit bli. Hus är en annan femma, eftersom man räknar med ökande snarare än minskande värde.
 14. H

  [OT] Löparsko för breda fötter neutral / supination?

  Jag väger 75, och har nyligen köpt ett par Torin, utöver de Escalante Racer som jag haft sedan december. För grus och asfalt hade jag nog valt Torin om jag bara skulle ha en sko, eftersom den har lite mer dämpning.
 15. H

  [OT] Kaffetråden

  En kvarn och en riktig filterkorg är väl det första som behövs till Gaggian. Ett öppet portafilter skadar inte, för att kunna se om något blir fel.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer