Senaste innehållet av Marklyft

 1. M

  Centerlock skiva glappar!

  Började få samma symptom på min gamla cykel, har inte hunnit undersöka närmare, han byta cykel innan 😅
 2. M

  MTB med pendlingsmöjlighet

  Äsch, sluta med optinojjan nu. Kommer funka utmärkt att pendla med en XC hoj, samtidigt som han kommer ha kul med den i skogen.
 3. M

  Råkat böja det lilla stiftet på en prestaventil

  Känns som besvärligt meck att försöka göra så när man åker slanglöst 😅
 4. M

  Råkat böja det lilla stiftet på en prestaventil

  Trist när ventilen trillar in i däcket tänker jag 🤔
 5. M

  Uppgradering av mtb

  Antingen får hjulen plats i ramen, eller så får dom inte det, hjälper inte hur mycket du ”vill” att dom ska få plats. Men får dom plats utan att du spänner åt, borde dom ju få plats även efter, drar du fast dom snett?
 6. M

  Nybörjare mbt - sadel

  Cyklar utan spd och utan vadderade byxor, cyklar till och med utan handskar hör och häpna 😆, ett under att jag tar mig ut ur skogen levande 😜
 7. M

  Nybörjare mbt - sadel

  Men skadan kommer inte från avsaknad av vadderade byxor, då det verkligen inte är nödvändigt, skadan kommer från en för liten sadel.
 8. M

  Nybörjare mbt - sadel

  ”Dag två införskaffade jag cykelbyxor med stoppning men det gjorde varken av eller till tyckte jag.” Läs alla inlägg i tråden innan man svarar är en bra regel!
 9. M

  Nybörjare mbt - sadel

  Hon skriver ju att hon har helt nya, sen är det absolut ingenting man behöver, använder det aldrig, och har inte gjort på många år.
 10. M

  Råkat böja det lilla stiftet på en prestaventil

  Uppenbarligen är det ju ingen bra konstruktion om folk verkar slita ur ventilkäglor till höger och vänster, har aldrig haft problem med klämkopplingar eller pumpar som bara trycks över.
 11. M

  Råkat böja det lilla stiftet på en prestaventil

  Har aldrig heller varit med om att käglan följt med ut, och jag har spenderat tillräckligt med tid i verkliga livet, har bara aldrig använt pumpar med skitkonstruktion.
 12. M

  Tips på heldämpad xc hoj eller ram

  https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/cyklar/mountainbikecyklar/mountainbike-cross-country/supercaliber/supercaliber-ramset/p/35869/?colorCode=greydark_black
 13. M

  Dt350 problem

  Har haft exakt samma problem på ett DT nav, dock 3 pawl, då var det tätningsringen i gummi som hamnat i fel postition och klämdes när man drog åt.
 14. M

  NSAID / anti-inflammatoriskt : Bu eller Bä?

  Ta pillrerna!! Piller är livet!! Och NSAID är inte så avancerat som det låter, det är ju bara vanlig Ipren, Naproxen och liknande 🤷‍♂️
 15. M

  QR och skivbromsar är livsfarligt - det är sen gammalt!

  Åkte i många många år med qr och hydrauliska skivbromsar utan problem, och jag väger 115kg 😄
Topp