Ni med 2-sitsig Chariot (el.dyl.)

erfnax

Ny medlem
Ni med 2-sitsig Chariot (el.dyl.)
Kort uttryckt: hur får ni in dem genom dörren? Är det möjligt att fälla ihop dem på ett något så när smärtfritt sätt? Sneglar på en Corsaire 2, men på Chariots hemsida listas dess "door pass-through" till 85 cm. Naturligtvis är dörröppningen den ska igenom 80 cm bred...
(Cougar 2 har 80 cm, läser jag. Ett sätt att lösa problemet förstås.)
 
Ni med 2-sitsig Chariot (el.dyl.)
har en cougar 2, alltid ett problem om man ska någonstans, oftast kan man ju ta av bakhjulen och trixa sig in. Men var beredd på problem:), man inser hur dåligt handikapp anpassat samhälle vi lever i.
 

PerryE

Aktiv medlem
Ni med 2-sitsig Chariot (el.dyl.)
Har använt vår Corsaire XL ett antal gånger när jag åkt in till city (Stockholm alltså). Oftast går det alldeles utmärkt med dörröppningar och hissar men om det "nästan" går tar man av ett hjul - håller det i handen medan man kör igenom dörröppningen. Om det är riktigt trångt fäller man ihop den och bär in den sidledes. Allting går men den är alltså inte optimal inne i stan. Lyckligtvis är den lätt att fälla ihop och sedan ställa upprätt vilandes på handtaget.

Den är ju optimerad för att röra sig på vägar eller i naturen - då behöver man bredden för stabilitetens skull
 

PerryE

Aktiv medlem
Ni med 2-sitsig Chariot (el.dyl.)
Det finns en hiss vid Fridhemsplan som av någon outgrundlig anledning är aningen tajtare än normala SL-hissar. Otroligt irriterande att tvingas ta av ett bakhjul för att använda den - i synnerhet om man har sovandes barn i vagnen!
 

Köp & Sälj

Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer