SS Enduro?

P

Paco

Guest
SS Enduro?
Tjobalo!

Efter att ha harvat runt i dom lokala skogarna med mitt favorit dansband ”The Lingmanz” ( @onegear + bror) så har tanken på att arrangera ett SS rejs dykt upp.
Två slingor var från början tänkt att rejsa på men nu har börjat fundera på om det inte kan vara kul att göra det ”endurostajl” med t.ex fem sträckor och tidtagning.
Varje sträcka är ca 1,8 - 2,5km.

Vad tror forumets ss-fantaster, kan det finnas ett intresse för en sån tävling?
 

Hälsingland

Aktiv medlem
SS Enduro?
Alla sträckor är i samma skog.

SS 1 & 2 går i stort sett i varandra.
SS 3 ligger ca 2km ifrån 1 & 2
SS 4 & 5 ligger ca 1km från SS 3

Borde kunna gå att cykla mellan sträckorna.
Ja då är det ju ingen fara, har man så dålig kondis att man inte orkar det är det illa 😁 Gäller väl att skylta eller lösa hur man hittar på något vettigt vis för utbölingar bara.
 

Hälsingland

Aktiv medlem
SS Enduro?
Just det där blir lite ”pest eller kolera”. Kör man med nödraketer blir man mätt och pissnödig. Tar vi starköl så kör man i diket innan sista sträckan 😂
Kan ju testa att planka konceptet 20 km hofman, när jag pluggade försökte jag få till 20 km norrlands med gick bet. En bärs per km i 20km, eventet verkar nerlagt nu men var tydligen en stor grej för ca 10 år sedan.

 
P

Paco

Guest
SS Enduro?
Pga den enorma skövlingen/gallringen som varit i skogarna här l länet så stack jag och lillebror @onegear ut och scoutade de tilltänkta specialsträckorna lite och tyvärr så var 4 av 6 ordentligt påverkade.
För att få det här att funka så behövs det röjas upp ordentligt efter skogsmaskinerna och är intresset tillräckligt stort så lägger jag gärna ner tiden som behövs.
Ni behöver absolut inte ge klart besked än men för mig räcker det med att 10 pers ser det som en kul grej för att jag ska lägga ner tiden som behövs.

Tar det här vidare vid våren igen 👍🏻👊🏻
 
Topp