Wahoo TICKR X

Wahoo TICKR X
Märke: Wahoo
Årsmodell: 2021

Tillverkarens beskrivning
Wahoo TICKR X PULSMÄTARE MED INBYGGT MINNE

Varje ansträngning räknas med nya TICKR X. TICKR X är utformad för att hjälpa dig att få max av varje träningspass. Pulsmätaren mäter puls, kaloriförbränning, löparanalyser och cykelkadens inomhus. TICKR X är utrustad med Bluetooth- samt ANT+ -teknologi och parkopplas enkelt till dina favoritträningsappar, GPS-klockor och cykeldatorer. Den nya, integrerade designen gör TICKR X till en av de lättaste och nättaste pulsmätarna på marknaden och har också en säker anslutning och passform! TICKR X har även 50 timmars minne för puls och kaloridata, så att du kan träna utan andra produkter.


NY! INTEGRERAD BANDDESIGN
Den integrerade sensorn och bandkonstruktionen ger en säkrare anslutning och en säkrare passform som förhindrar att pulsmätaren glider och skaver under träning.

NY! SLIM, LÄTTVIKTS PULSMÄTARE
Med en vikt på 48 g och en tjocklek på 12,01 är TICKR X den lättaste och nättaste pulsmätaren på marknaden, för att inte tala om den mest bekväma!

NY! MULTIPLA OCH FÖRENADE BLUETOOTH-ANSLUTNINGAR
TICKR X stöder upp till tre Bluetooth-anslutningar samtidigt för en problemfri start på ditt träningspass.

NY! TOPP-VISNING LED-indikatorlampor
Två LED-ljus ger en visuell bekräftelse på statusen för TICKR X-anslutningen. Via Bluetooth och / eller ANT +: söker efter en anslutning (blått långsamt blinkande ljus), anslutning (blått snabbt blinkande ljus) och läsning av hjärtfrekvens (rött blinkande vid aktuella slag per minut).

NY! ANT + RUNNING DYNAMICS
När TICKR X är parkopplad med en GPS-sportklocka, kommer ANT + Running Dynamics att startas på TICKR X och spelas in på klockan för att kunna ge feedback i realtid. Genom att se denna data i realtid kan du göra justeringar på löpformen för att förbättra dina resultat under träningen.

DUAL-BAND ANT + OCH BLUETOOTH TEKNOLOGI
Med både ANT + och Bluetooth-teknologi möjliggörs en trådlös anslutning till både smartphones och GPS-enheter på samma gång eller separat.

Puls, kaloriförbränning och träningstid i realtid
Tillsammans med Wahoo-appen mäter TICKR X viktig träningsdata, inklusive puls, kaloriförbränning och träningstid i realtid. Denna data kan också skickas till kompatibla tredjepartsappar.

FRONTSENSOR & BAND-ANSLUTNING
Den främre anslutningen på TICKR X-sensorn och bandet gör att du kan växla upp och gå snabbt. Du behöver inte fumla igenom sidoplaceringar av snäpp och krokar.

INTERNT MINNE
Då TICKR X har ett internt minne som kan registrera träningspass, kan du lämna din smartphone eller klocka hemma men fortfarande mäta puls, kaloriförbränning och träningstid. Minnet rymmer upp till 50 timmars träning!

KADENS VID INOMHUSCYCKLING
Mäter cykelkadens (inomhuscykling) om parkopplad med Wahoo-appen.

LÖPANALYS
TICKR X har en inbyggd accelerometer som mäter olika indikatorer på löpform: Stegkadens, vertikal svängning och markkontakttid.

INSTÄLLNING FÖR LÖPBAND
TICKR X har ett speciellt träningsläge för att mäta hastighets- och distansdata när du springer på löpband. Efter en kalibreringsövning i Wahoo-appen använder TICKR X din markkontakttid och totala träningstid för att bestämma distand och tempo på ett löpbandspass.

WAHOO RUNNING SMOOTHNESS ™
När du använder Wahoo-app kan TICKR X analysera löpform och effektivitet baserat på tre dimensioner så att du kan förbättra din individuella löpform.

MYNTCELLBATTERI
Inkluderar ett myntcellbatteri som klarar över 500 timmar av träning.

AVANCERAT BAND
TICKR X-bandet är tillverkat i avancerade material och utformat för att passa bekvämt på bröstet och samtidigt sitta på plats under de tuffaste träningspassen.

APPLE WATCH AND APPLE TV INTEGRATION
Anslut direkt via Bluetooth till din Apple Watch eller Apple TV som ett annat alternativ för att samla hjärtfrekvensdata medan du tränar.

TREDJEPARTS APP-KOMPATIBILITET
Fungerar sömlöst med över 50 appar - inklusive Zwift, Sufferfest, Peloton för cykling och Runkeeper och MapMyRun för att köra.

Pris: 999 Kr

(Officiell information från Wahoo)


Vad tycker du om Wahoo TICKR X?
5
4
3
2
1
0.0
0 recensioner