Wahoo TICKR

Wahoo TICKR
Märke: Wahoo
Årsmodell: 2021

Tillverkarens beskrivning
Wahoo TICKR GEN 2 Pulsmätare

TICKR är ett enkelt och pålitligt pulsband för motionärer och atleter som vill mäta precis puls och annan träningsdata för att sedan ladda över informationen till träningsappar eller andra plattformar. Den nya designen gör TICKR till ett av det lättaste och nättaste pulsband på marknaden. Pulsmätaren är utrustad med både Bluetooth och ANT+-teknologi stöttar nu upp till tre uppkopplingar samtidigt.


NY! INTEGRERAD BANDDESIGN
TICKRs nya, integrerade banddesign gör att sensorn och bandet sitter säkert under även de allra tuffaste passen. En säker passform förhindrar att pulsmätaren glider och bidrar till mer precis data.

NY! LÄTT MED EN SLIMMAD DESIGN
Med en vikt på 48 g och tjocklek på 12,01 är TICKR den lättaste och nättaste pulsmätaren på marknaden, för att inte tala om den mest bekväma!

NY! STÖDER FLERA BLUETOOTH-ANSLUTNINGAR
TICKR stöder upp till tre Bluetooth-anslutningar samtidigt för en problemfri start på ditt träningspass.

NY! TOPP-VISNING LED-indikatorlampor
Två LED-ljus på sensorn ger en visuell bekräftelse på pulsmätarens status. För TICKR-anslutning via Bluetooth och / eller ANT +: söker efter en anslutning (blått långsamt blinkande ljus), anslutning (blått snabbt blinkande ljus) och läsning av hjärtfrekvens (rött blinkande vid aktuella slag per minut).

DUAL-BAND ANT + OCH BLUETOOTH TEKNOLOGI
TICKR är kompatibel med både ANT + och Bluetooth vilket möjliggör för trådlös anslutning till både smartphones och GPS-enheter på samma gång eller separat.

Puls, kaloriförbränning och träningstid i realtid
Tillsammans med Wahoo-appen mäter TICKR viktig träningsdata inklusive hjärtfrekvens, kaloriförbränning och träningstid i realtid. Datan kan också skickas vidare till kompatibla tredjepartsappar.

FRONTSENSOR & BAND-ANSLUTNING
Sensorn och bandet sätts snabbt och smidigt ihop så att du enkelt kan komma igång med din träning.

MYNTCELLBATTERI
Inkluderar ett myntcellbatteri som håller över 500 timmar av träning.

AVANCERAT BAND
TICKRs band är tillverkad av avancerade material och utformat för att passa bekvämt på bröstet samtidigt som det sitter på plats under intensiva träningspass

APPLE WATCH AND APPLE TV INTEGRATION
Anslut direkt till din Apple Watch eller Apple TV via Bluetooth som ett annat alternativ för att spåra pulsdata medan du tränar.

TREDJEPARTS APP-KOMPATIBILITET
Fungerar med över 50 tredjepartsappar - inklusive Zwift, Sufferfest, Peloton för cykling och Runkeeper och MapMyRun för löpning.

Pris: 599 Kr

(Officiell information från Wahoo)


Köp & Sälj annonser
Wahoo Tickr + Kadens- och hastighetsmätare   700:-

Vad tycker du om Wahoo TICKR?
5
4
3
2
1
mankis
2023-04-26
Styrkor:
Bra funktion och batteritid så länge det varande.

Svagheter:
Kontakterna ärgade och gick sönder efter ett par år, möjligt att jag skulle ha varit ännu mer noggrann med rengöring efter träning men tycker heller inte att jag har misshandlat bältet

Sammanfattning:
Bra funktion men tveksam livslängd i förhållande till andra mätare jag använt. Använder nu ett Sigma bälte med samma funktion och minst lika bra funktion som dessutom kostar nån hundralapp mindre.