Notis: Reign på riktigt

Datum:
25 mars 2006 00:14

När HappyMTB-redaktionen var på cykelmässan i Göteborg fick vi tillfälle att klämma lite på Giant Reign. Men en kvart på betong räckte inte, vi var sugna på att få se mer av den. Under en dryg månad kommer vi därför att rulla runt på Reign för att känna hur den känns på våra vanliga stigar.

reign6.JPG

Giant Reign presenterades förra året och börjar säljas i Sverige nu i vår. Reign hör hemma i den relativt nya all mountain-kategorin som är tänkt till att funka till lite av varje. Skogsturer såväl som lättare utförsåkning, och har man inga ambitioner på en placering på pallen så funkar de även att rulla runt långloppen.

reign4.JPG

Vi kommer vara några olika personer som provar cykeln på våra normala stråk i Stockholmstrakten. Vi kommer att löpande rapportera av vad vi tycker om cykeln, bland annat i den här tråden. Är det något som ni vill att vi ska titta närmare på så fråga så ska vi se vad vi kan göra.

reign5.jpg

Intrycket så här långt är att det är lika svårt att ta sig fram i djup snö med Giant Reign som med någon annan cykel. Nu väntar vi därför på att snön ska försvinna så vi kan prova den på riktigt.

Cykling i inboxen

Missa inte det senaste från Happyride, signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kommer max en gång i veckan.