Vinn testskor: 4 mtb-dojor för plattformspedaler

Datum:
03 maj 2022 17:13

Happyride.se gjorde ett test av cykelskor för plattformspedaler i höstas. Nu lottar vi ut dessa dojor som samtliga är i storlek 43. 

I höstas publicerade vi vårt grupptest på skor för plattformspedaler mtb. Testskorna är allesammans i storlek 43. Skorna som vi testade var: Specialized Rime Flat, Giro Riddance, Bontrager Flatline och Shimano GR5.

Anders Wingqvist/HappyrideHappy testade 4 olik mtb-skor för plattformspedaler i höstas, från vänster: Specialized Rime Flat, Shimano GR5, Bonetrager Flatline BK och på foten Giro Riddance.

Istället för att dessa testskor ska ligga och drälla på vårt kontor eller postas tillbaka till leverantörer väljer vi nu att lotta ut dessa. Ja, det är begagnat skick men det var inget långtidstest, varför skorna är tämligen fräscha och minst 99,99 procent funktionella!

Haken i tävlingen är att du måste ange för- och efternamn, samt svara på en vidunderligt svår fråga. Det är inget tvång på att signa upp för vårt nyhetsbrev, men gör gärna det så blir vi glada!

Tävlingen ligger ute en vecka, och är endast för medlemmar på Happyride.se. Vi drar 4 olika vinnare.

Delta här

>>> 11/5 Nu har vi dragt vinnare och säger grattis till Daniel, Andreas, David och Johan. 

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2022-05-10

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

 

 

Cykling i inboxen

Missa inte det senaste från Happyride, signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kommer max en gång i veckan.

Senaste kommentarer

Redaktionen 2022-05-03

https://happyride.se/wp-content/uploads/2022/05/testskor-utlottning.jpg Happyride.se gjorde ett test av cykelskor för plattformspedaler. Istället för att dessa testskor ska ligga och drälla på vår redaktion lottar vi nu ut dessa.  Läs hela artikeln...

Makten 2021-11-14

Mönsterlöst är ju idealt, förutsatt att gummit är mjukt nog. Man kan sätta foten precis som man vill och greppet är om något bättre än med mönster.

Der Kaiser 2021-11-13

Du ska inte cykla efter Edvin när han sitter i kajaken! Jo, jag vet att de finns, det är en sista lösning, än så länge är jag tveksam till mönsterlöst.

Rattnalle 2021-11-13

Mina favoritskor, som råkade hamna i en fors förra veckan, var 5-10 Freerider Contact som är helt släta där pedalen är. Funkade prima. Att jag gillade skon var nog dock av delvis andra skäl också.

Der Kaiser 2021-11-13

Det första riktigt bra, och fortfarande bästa gummi för plattformsskor var/är ju 5.10 stealth, det är samma gummi som de hade och har på klätterskor, det är bara mönstret som skiljer. Men jag upplever att mönstret är viktigt, lika omistligt som gummi...

Emil777 2021-11-13

Jag tror inte klättergummi håller alls. Det är FÖR mjukt. Kanske om man har plastdobbar på pedalerna kan det funka med så mjukt gummi. Jag tycker däremot arr Michelins gummisulor håller bra, mycket bättre än mina 5-10 iaf (men 5-10 är jättebra av a...

Makten 2021-11-13

Exakt, man anger ju ofta olika storlekssystem, varav inget är begripligt. Så varför inte längd och bredd också? Det är inget som hindrar en amerikan att konvertera millimeter till tum, men något sådan går inte med standardstorlekar.

glitch 2021-11-13

kan bli svårt med standard så länge vi inte utrustas med standard fötter från födseln. men jag hade uppskattat om man gått till t.ex. längd och breddmått, t.ex. 28 Cm längd, 11 Cm bredd eller nåt. men givet att det ska funka världen över så fallerar...

Makten 2021-11-13

Nog måste det väl finnas nån som sular om klätterskor i Sverige på löpande band? De borde rimligen kunna göra det med cykelskor också, och jag antar att gummit de vanligen använder är supermjukt och därför borde passa bra. ------ Angående artikeln...

kais01 2021-11-11

vet inget om användbarheten just i det fallet, men det fanns gott om alternativ på sidan dit länken gick. det är förstås en fördel om man kan känna på kvaliteten själv, även i fall där det är en märkesprodukt med en nolla på priset. vibram är tyvärr...