Sponsrat innehåll från BusinessBike

Leasa cykel snabbt och enkelt i din lokala cykelbutik

Datum:
22 maj 2023 11:16

Vad sägs om att få din drömcykel från din lokala cykelbutik för upp till 40% rabatt? Här är lösningen för att få din förmånscykel snabbt och helt automatiserat.

Cykeln är framtiden

Att cykeln har framtiden för sig kommer inte direkt som någon nyhet. Framtidens städer byggs med cykeln i centrum som det givna transportmedlet, och istället för att stå i bilköer glider du fram snabbt och enkelt på ett transportmedel som förutom att inte ha några utsläpp även gör dig friskare, starkare och till och med att du lever längre.

Hälften av alla bilresor är kortare än fem kilometer, en sträcka som de allra flesta kan klara av på cykel. Faktum är att 70 procent av invånarna i Stockholms län skulle kunna cykla till jobbet på 30 minuter, något som slår bilpendlandet på fingrarna rejält om man tar köer under rusningstrafiken i beaktning. Du slipper dessutom leta efter parkeringsplatser eller betala för allt dyrare drivmedel.

Skaffa din drömcykel till ett oslagbart pris.

Leasa cykel via din arbetsgivare

Att leasa en förmånscykel via sin arbetsgivare är ett både enkelt och billigt sätt att få en cykel för antingen pendla till och från jobbet med eller träna på fritiden. Förmånliga skatteregler gör att du som förmånstagare betalar en låg summa varje månad samtidigt som du har tillgång till en cykelmodell som passar just dina behov och önskemål. Jämfört med att köpa en cykel privat sparar det dig 20-40%.

Fördelarna med att cykla mer är många. Det är bevisat att personer som rör på sig mer är mer sällan sjukskrivna och helt enkelt mår bättre, både mentalt och fysiskt samtidigt som du lever ett mer hållbart och grönare liv.

Din drömcykel är bara några knapptryck bort.

Skaffa en cykel för din fritid

Men fördelarna med att leasa en cykel stannar inte vid att pendla till jobbet. Du kan precis lika gärna plocka ut en cykel som du använder på fritiden för både motion och tävling, oavsett om du vill cykla på landsvägen, grusvägar eller mountainbike. Det viktigaste är att du rör på dig regelbundet, oavsett när du gör det.

Du kan leasa alla typer av cyklar.

Välj cykel från din lokala cykelbutik

BusinessBike erbjuder Sveriges smidigaste lösning för att leasa förmånscyklar via en 100% digital och automatiserad process. Det kanske allra bästa är att BusinessBike samarbetar med 150 lokala cykelbutiker och återförsäljare över hela landet där du kan välja cykelmodell från hela deras utbud. Med andra ord är du inte låst till ett visst varumärke eller modell på cykel, utan kan skaffa en cykel som passar dina behov perfekt.

Försäkring ingår

I paketet ingår en heltäckande försäkring utan självrisk och utan åldersavdrag till ett maxvärde av 150 000 kronor.

Vid slutet av leasingperioden kommer BusinessBike och hämtar cykeln hemma hos dig, om du inte väljer att köpa ut cykeln förstås. Om något oförutsett händer under avtalets gång som till exempel uppsägning, föräldraledighet eller en längre sjukskrivning så finns möjlighet att riva avtalet efter att sex månader gått av avtalet.

Smidigt servicepaket

En servad och väl underhållen cykel fungerar alltid bäst och slits mindre. Hos BusinessBike ingår ett servicepaket med ett belopp som du som anställd kan använda varje år, och som även täcker de reservdelar som du behöver. Med BusinessBike tillkommer dessutom aldrig några anslutnings- eller administrationskostnader.

Vad kan du själv göra för att få en förmånscykel?

Be din arbetsgivare registrera sig på BusinessBike.se eller be denne kontakta BusinessBike direkt, svårare än så är det inte att komma igång. Sedan kan du snart gå till din lokala cykelbutik och trampa därifrån på din drömcykel.

Skaffa en cykel för drömresan.

Förmånscykel via BusinessBike

Som arbetsgivare kommer du enkelt igång med förmånscyklar för dina anställda genom den helt automatiserade processen på BusinessBikes hemsida. Där får du även full överblick på alla aktuella leasingavtal på ett snabbt och enkelt sätt. Och som anställd, be din arbetsgivare ansluta sig till BusinessBike och gör dig redo för att snart trampa på din drömcykel. Läs mer på BusinessBike.se

Varumärket BusinessBike är ägt av Bike Mobility Services och är en del av Pon.Bike. – världens största cykelkoncern med varumärken som Cannondale, Gazelle, Cervélo och Santa Cruz.

Cykling i inboxen

Missa inte det senaste från Happyride, signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kommer max en gång i veckan.
  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till martin@happyride.se
  • Taggar

  • Kategorier

    Sponsrat

Senaste kommentarer

me.I.am 2023-05-26

:ROFLMAO:

JohanA 2023-05-26

Nu är forumtråden uppmärkt

HåkanC 2023-05-26

Detta är ju uppenbar Detta är ju uppenbart en betald artikel Tidigare, fram till 2022-08-84, märktes sådana artiklar med just [URL='https://happyride.se/forum/search/1248664/?q=sponsrad&c Varför görs inte det längre?

Johan T 2023-05-22

Vi har någon sådant där på jobbet från en annan leverantör. Det var marginellt billigare än att köpa själv för några exempel jag testade. Med tanke på villkoren, admin och eventuellt strul om en slutar, så var det definitivt inte någon idé. I några f...

ooms 2023-05-22

Ja, undrar när man kan leasa sin mat? I takt med att allt fler konsumtionsvaror leasas o handlas på avbetalning är det väl bara en tidsfråga…

jolov 2023-05-22

Leasa cykel snabbt och enkelt i din lokala cykelbutik Sådär, FIFY

Laan84 2023-05-22

Verkar vara bra business det där eftersom att det dyker upp så många leverantörer på kort tid…