24Storage


Förråd och magasinering utan bindningstid till både privatpersoner och företag.


Vad tycker du om 24Storage?
5
4
3
2
1
Bollox
2019-12-16
Styrkor:
Frigör plats för cykeln (o annat som är mindre viktigt). Bra säkerhet/bevakning. Ingen bindningstid

Svagheter:
Kostar pengar,

Sammanfattning:
Det är bra att kunna ha sina cyklar nära till hands, varma och ombonade, men inte alltid lätt att ordna där hemma.
Nu skall jag vara öppen o poängtera att jag vann ett års förvaring hos 24Storage via Happyride.se, men å andra sidan så har jag redan ett förråd hos dem sedan 2016, så det känns befogat med en recension i alla fall. Jag fick t.o.m. teckna tidig rabatt då, som jag fortfarande har efter 3 år som kund.
Där har jag förvarat sådana "måste behålla ifall att" saker från då jag bytte ner mig i bostadsstorlek. Förrådet ligger bara 600m från där jag bor mitt i stan, och är öppet från tidigt på morgonen till 23, så jag har aldrig haft problem med tillgång. de har PIN-kod för att komma in, vilket är bättre än egen nycket eller tag, då man kan glömma sånt inne i byggnaden då man springer ut o in med grejor (tro mig, jag har gjort det!). Med PIN kommer man ändå in igen.
Byggnaden är ren o fin, förrådet med. Det finns en stor frakthiss, lite slö, men med gott om plats. Förrådet är dimensionerade så att man kan enkelt förvara saker, inkl långa saker som surfbrädor, skidor o sånt.
O bra bevakat!
Det fick jag bevis på 3 dagar efter att jag fick det ovannämnda gratis förråd å flyttade in bland annat mina 2st cykelväskor. Någon idiot försökta tända eld på hela byggnaden mitt i natten! Tack vara brandlarmen o kamerabevakningen så märkte de snabbt detta, o kunde larma brandkåren. De var snabbt på plats o släckt. Jag tror att bara ett par förråd tog skada. Mina 2 förråd var helt OK, lite röklukt bara, o 24Storage var snabba med info till alla, samt tillgång till förråden så snabbt polisen var färdiga o det var OK att komma in.

Lite shockartad efter att precis fått det andra förrådet, men om jag se på mina 3 år med det andra förrådet så har jag inte haft några bekymmer alls, mina saker har varit säkra, o jag har kommit åt de när jag vill.

Bilden med all trängsel visar utrymmet innan jag fick bort allt. Nu använder jag platsen till att meka cykeln :-)

Jag är nöjd!