24Storage

 24Storage
Förråd och magasinering utan bindningstid till både privatpersoner och företag.


Vad tycker du om 24Storage?
5
4
3
2
1
MKK
MKK (Gäst)
2021-02-12
Styrkor:
Varning

Svagheter:
Varning

Sammanfattning:
Akta er för att använda 24storage. Absolut kassa. Hyrde ett av deras större förråd under 30 månader och hade alltid strul med att få tillgång till anläggningen på grund av ett riktigt dåligt entré system och service. Utan korrekt förvarning / skriftlig information tömde 24storage helt sonika mitt förråd och "slängde" mina förvarade saker utan att riktigt dokumentera eller kunna ge information kring vart mina saker tagit vägen. Ingen kreditering har skett även då jag sett mina saker säljas på auktionshus.

Bollox
2019-12-16
Styrkor:
Frigör plats för cykeln (o annat som är mindre viktigt). Bra säkerhet/bevakning. Ingen bindningstid

Svagheter:
Kostar pengar,

Sammanfattning:
Det är bra att kunna ha sina cyklar nära till hands, varma och ombonade, men inte alltid lätt att ordna där hemma.
Nu skall jag vara öppen o poängtera att jag vann ett års förvaring hos 24Storage via Happyride.se, men å andra sidan så har jag redan ett förråd hos dem sedan 2016, så det känns befogat med en recension i alla fall. Jag fick t.o.m. teckna tidig rabatt då, som jag fortfarande har efter 3 år som kund.
Där har jag förvarat sådana "måste behålla ifall att" saker från då jag bytte ner mig i bostadsstorlek. Förrådet ligger bara 600m från där jag bor mitt i stan, och är öppet från tidigt på morgonen till 23, så jag har aldrig haft problem med tillgång. de har PIN-kod för att komma in, vilket är bättre än egen nycket eller tag, då man kan glömma sånt inne i byggnaden då man springer ut o in med grejor (tro mig, jag har gjort det!). Med PIN kommer man ändå in igen.
Byggnaden är ren o fin, förrådet med. Det finns en stor frakthiss, lite slö, men med gott om plats. Förrådet är dimensionerade så att man kan enkelt förvara saker, inkl långa saker som surfbrädor, skidor o sånt.
O bra bevakat!
Det fick jag bevis på 3 dagar efter att jag fick det ovannämnda gratis förråd å flyttade in bland annat mina 2st cykelväskor. Någon idiot försökta tända eld på hela byggnaden mitt i natten! Tack vara brandlarmen o kamerabevakningen så märkte de snabbt detta, o kunde larma brandkåren. De var snabbt på plats o släckt. Jag tror att bara ett par förråd tog skada. Mina 2 förråd var helt OK, lite röklukt bara, o 24Storage var snabba med info till alla, samt tillgång till förråden så snabbt polisen var färdiga o det var OK att komma in.

Lite shockartad efter att precis fått det andra förrådet, men om jag se på mina 3 år med det andra förrådet så har jag inte haft några bekymmer alls, mina saker har varit säkra, o jag har kommit åt de när jag vill.

Bilden med all trängsel visar utrymmet innan jag fick bort allt. Nu använder jag platsen till att meka cykeln :-)

Jag är nöjd!