Trek Remedy 9.8 27.5

Trek Remedy 9.8 27.5
Mountainbike
Märke: Trek
Årsmodell: 2018

Tillverkarens beskrivning
Remedy 9.8 plöjer gärna genom besvärlig terräng, men tycker ändå om att släppa loss i hopp och doseringar. ”Vänta på mig” har man aldrig hört någon Remedy-cyklist säga. Den här cykeln har en ordentlig slaglängd, men den är även extremt snabb på slätmark och klättring. RE:aktiv med Thru Shaft reagerar snabbare än andra stötdämpare, kontakten med marken blir bättre och du behåller kontrollen. Den har allt det senaste i teknikväg som ger en fantastisk cykling, t.ex. ett 108-tandat Rapid Drive-nav, ställbar geomet

Pris: 49999 Kr

(Officiell information från Trek)


Vad tycker du om Trek Remedy 9.8 27.5?
5
4
3
2
1
David Ghebryai
2019-11-04
Styrkor:
Lätt, 12,6 kg väger min med tubeless och orignal delar.
Trots slaglängden klättrar cykeln otroligt bra, möjligen pga Treks Re:active system. Har kört på "mellan läget hela året och slår ändå igenom när det kommer brötigare stigar.
Schysst spec för priset, fulla kolfiber detaljer.
Mino Link sjukt bra om man vill justera geometrin. Skiftar mellan inställningarna beroende på om jag kör på hemstigarna eller i parken.

Svagheter:
Kedjestaget är gjort i aluminium och tyvärr har dem snålat med gummi så kedjan lcykas ändå bita bort en del lack, gentemot kolfiber stagen Trek gör.

Sammanfattning:
Trek Remedy 9.8 är en sjukt härlig cykel att cykla på. Den är nog bäst lämpad för stig som är mer lik enduro hållet men kan absolut köras som en Trail hoj. Den fungerar även bra i bikeparken och med 160 mm slaglängd fram så klarar den av det mesta. Vikten av cykeln är ett plus med tanke på att den är tänkt för mer enduro stig.

Sammanfattningsvis kan man säga att Remedyn är en mångsidig cykel att använda och att du kommer ha sjukt kul på den.

Årsmodell: 2019