VIDEO: På besök i Trysil Bike Arena

Datum:
15 juli 2019 11:27

Vi besökte Trysil Bike Arena i juni 2019 och testade både den liftbaserade flytstigen Magic Moose och några av de 25 kilometer byggda stigarna i området Gullia. Vi pratade också med chefen Olve Norderhaug om expansionsplanerna de kommande åren. Solkrämsfaktor 35 rekommenderas, häng med!

Cykling i inboxen

Missa inte det senaste från Happyride, signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kommer max en gång i veckan.

Senaste kommentarer

EST 2019-08-07

Bägge är grymt kul kör alla saker med bägge med men man orkar mera med fs, å mer förlåtande om man taskar sig :) Men jag har kört mera ht där :)

Mycketvillhamer 2019-08-07

Vilken hade du roligast på då? :)

EST 2019-08-07

Video på min Marino HT 130mm slag funkar med fint :) UwsTABFyvEM

Rattnalle 2019-08-07

Det är inte som Vallåsen. Det är plattare och mindre stökigt. Inget som påminner om t ex Old där slag är rätt gött att ha för stöket. Det är ett fåtal såna där hopp där lite slag kan vara bra om man inte är smidig som fan men personligen hade jag int...

Knä-Ola 2019-08-07

Det beror nog lite på hur man cyklar stigarna också. I gullia är det ofta en del folk, så det slutar oftast med att jag hoppar och leker mest. För det kör jag oftast hardtail med 160 gaffel (Pipedream Moxie). Kör du annat uppe på fjället eller natur...

Mycketvillhamer 2019-08-06

Har ju inte varit där så det är ju vilken cykel jag skulle ha roligast på jag försöker klura ut :) Är det som Vallåsen så är det såklart Megan, men är det mycket cykling uppförs och mest snälla flowiga stigar så är det nog Scouten.

EST 2019-08-06

Jag har inte märkt nån skillnad på det för iår...

hungrig 2019-08-06

Jag hade svårt att få ordentlig fart ner mot droppet, så jag landade med framhjulet lite före, och inte så himla långt ner, som syns på bilden. Barnet i gul tröja är cirka 130 cm, så jag skulle gissa att det är cirka 150 ner till där mitt bakhjul l...

hungrig 2019-08-06

Ta den cykel du har roligast på? :) Det finns ju allt från hardtail-vänligt flyt till lite stökigare spår, där i alla fall jag inte hade velat ha mycket mindre än mina 140 mm slaglängd. Självklart finns det cyklister som är bättre än jag, och många ...